Microsoft kondigt officieel de Windows 8.1 met Bing SKU

Microsoft ambtenaren officieel erkende het bestaan ​​van de geruchten Windows 8.1 met Bing-versie van het product in een blogpost op 23 mei.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Woord van, het bestaan ​​van Windows 8.1 met Bing eerste gelekt, een paar maanden geleden. De nieuwe SKU zet Bing als standaard zoekmachine, maar gebruikers zijn toegestaan ​​om dat te veranderen op apparaten met de SKU is geïnstalleerd.

Tipsters hebben mij en anderen verteld dat dit Windows 8.1 met Bing SKU is degene die Microsoft ter beschikking stelt voor OEM’s, hetzij voor gratis of een aanzienlijk gereduceerd tarief. Ik weet niet zeker of dit is de enige Windows 8.1 SKU dat Microsoft gratis beschikbaar voor de OEM’s maakt, maar het kan zijn. Ambtenaren hebben eerder gezegd dat Windows is nu gratis beschikbaar voor Windows Phone en Windows tablet makers; gebouw apparaten met schermformaten onder negen duim.

Windows 8.1 met Bing is een stuk; Microsoft’s experimenteren met hoe Window inkomsten te genereren; s. Microsoft heeft al veel software en diensten gegooid in voor gratis met Windows 8, dus het moet zoeken naar manieren om geld te verdienen in een wereld waar de druk om OS licentiekosten dalen stijgt vinden.

De Windows 8.1 met Bing SKU zal alleen beschikbaar zijn voorgeladen op de OEM-apparaten, zei Microsoft ambtenaren. Het is niet beschikbaar voor aankoop als een standalone SKU. Sommige van de apparaten die draaien op dit SKU, “in het bijzonder tabletten, zal ook komen met Office of een eenjarig abonnement op Office 365,” aldus Microsoft’s blog post.

Microsoft bekendgemaakt het bestaan ​​van de nieuwe SKU i n voorbereiding op nieuwe Windows-apparaten die zal debuut op de Computex show in Taipei in een paar weken.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset