Microsoft lanceert nieuwe Windows 10 Mobile-test build, bijgewerkte foto’s app

Microsoft uitgerold een nieuwe testversie, Build 10536, van Windows 10 Mobile laat op de dag (oostkust tijd) op 14 september.

exclusief

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Dit is het eerste nieuwe Windows 10 Mobile-test build van Microsoft sinds 12 augustus, toen Microsoft geleverde-test build 10512.

Microsoft had gehoopt om de nieuwe build van Windows Phone testers druk op de Fast Ring aan het eind van vorige week, maar sommige glitches hield de uitrol. Ondanks de beslissing om de nieuwbouw te vertragen, een paar honderd Windows Insiders buiten Microsoft had nog steeds de bijgewerkte Windows 10 Mobile-test build in advertently in het weekend.

Today’s Windows 10 Mobile build bevat de re-toevoeging van de Insider Hub, oplossingen voor mobiele hotspot-functionaliteit, oplossingen voor two-factor authenticatie en rustige uren, en reparaties aan knijpen en in Maps zoomen, onder andere functies. Testers met deze build kan met één hand modus te gebruiken op alle telefoons met 10.536 door ingedrukt te houden op de knop Start.

Microsoft heeft ook de Foto’s-app bijgewerkt voor degenen die op Build 10536. Er is een nieuwe map om het gemakkelijker maken om Microsoft Onedrive en pc-mappen te zien in de foto’s app. Op telefoons, gebruikers kunnen ook mappen op de SD-kaarten te zien. (De bijgewerkte foto’s app ook komt naar pc’s “kort”, aldus een blogpost kondigen vandaag nieuwbouw.)

Microsoft waarschuwde deze update van Build 10512 die zij nodig hebben om hun apparaten twee keer bij te werken. Zoals gebruikelijk, is er een lijst van bekende problemen met de nieuwbouw, waaronder een aantal dingen om op te letten met meldingen, camera en nog veel meer.

Microsoft CEO praat over zijn denken rond productdifferentiatie en zijn voorsprong op de curve in deze Q & A met Microsoft watcher Mary Jo Foley.

Testers het uitvoeren van de nieuwe test is gebaseerd op Lumia 1020 telefoons kunnen ook beperkingen ondervinden, omdat sommige van de functies voor camera’s die telefoon alleen werkt met de Lumia Camera-app, die niet beschikbaar zijn voor download via de Store zal pas later dit najaar. (Degenen die niet willen wachten om terug te keren naar Windows Phone 8.1 in de tussentijd, de ambtenaren gezegd.)

Microsoft zal naar verwachting beginnen met het uitrollen van Windows 10 Mobile op nieuwe Windows Phones en bepaalde bestaande Windows Phones later dit najaar.

Update: Een groot woord van waarschuwing aan degenen met Windows Phones die niet reeds deel uit van de lijst van die in staat is om Windows 10 Mobile bouwt. (Tot nu toe, de ondersteunde lijst is een subset van slechts Lumia-telefoons.) Microsoft per ongeluk duwde de nieuwe build 10536 een aantal mensen met een nonsupported telefoons. Degenen die deze build installeren gaat nodig hebben om hun telefoons reflash. Ugh.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen