Microsoft lanceert nieuwe Windows Phone ‘Redstone’ voorbeeld te bouwen 14342

Microsoft heeft een nieuwe Windows Mobile 10 Insider voorbeeld – Build 14342 – Ring Windows Insider testers Fast op 16 mei.

exclusief

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Enigszins verwarrend, als gevolg van een fout, de update zal zien als 10.0.0.1001 plaats van 10.0.14342.1001 onder Phone update vinden in het Instellingen-app, ambtenaren in de huidige blogpost merkte de aankondiging van de bouw.

De update 14342 bevat een aantal nieuwe functies, een groot aantal fixes en ondersteuning voor drie extra apparaten die nu updates van de tak Microsoft Development kan krijgen. Die drie nieuwe apparaten die kunnen blijven krijgen Insider bouwt, vanaf 14.342, zijn de Lumia Icon, BLU Win HD LTE 150e en BLU Win JR 130e.

Microsoft CEO praat over zijn denken rond productdifferentiatie en zijn voorsprong op de curve in deze Q & A met Microsoft watcher Mary Jo Foley.

De nieuwe functies in deze build onder meer ondersteuning voor Swipe navigatie in Microsoft’s Edge browser, de mogelijkheid om bepaalde websites te openen met een app in plaats redirect, en de eliminatie van de Wi-Fi-Sense-functie die gebruikers toegestaan ​​om automatisch verbinding maken met netwerken gedeeld door hun contacten.

Microsoft geëlimineerd ook deze functie Wi-Fi-Sense in de 14342-test build van Windows 10-pc Insiders vorige week.

Het doel van Microsoft is om de volgende grote release van Windows 10, bekend als de Windows 10 Anniversary Update (aka Redstone 1) vrij te geven, rond het einde van juli 2016. Het is niet duidelijk of de Windows 10 Mobile-platform zal ook krijgen de Anniversary-update te vernieuwen op die tegelijkertijd of enige tijd daarna.

Op een verwante nota, Microsoft uitgerold ook vanavond een nieuw Microsoft Onedrive app voor Windows 10. Ik ben niet duidelijk of dit het beloofde Universal Windows Platform (UWP) Microsoft Onedrive app of niet. Ik ben ook niet zeker of het wordt beschouwd als een voorbeeld of definitieve. Ik heb Microsoft gevraagd om commentaar op beide vragen.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen