Microsoft legt de overgebleven handvol Microsoft Press personeel

Word begonnen lekkende vorige week dat Microsoft ontslagen de Microsoft Press team. En inderdaad, zoals IT-Unity-speler Tony Redmond geblogd op 17 juli dat het geval is.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Hoewel Microsoft ambtenaren niet leveren veel details, zijn ze een bevestiging waren er bezuinigingen via deze nogal vage verklaring van een woordvoerder

Ik heb gehoord van een paar van mijn contacten die de “gehele Microsoft Press team” (min één overgebleven persoon belast met het werken met externe leveranciers) in totaal zes personen. Microsoft ambtenaren zou niet bevestigen hoeveel mensen werden gesneden toen ik vroeg.

Scholen zullen vaak uitrusten de klas – maar vergeet om de leraar te trainen.

Op het hoogtepunt van de technische uitgeverswereld, Microsoft Press gebruik van een paar honderd medewerkers, bronnen zeggen. In 2009, Microsoft Press sloeg een deal met O’Reilly Media, via welke O’Reilly werd de exclusieve distributeur van Microsoft Press titels en mede-uitgever van alle Microsoft Press titels. O’Reilly werd belast met het helpen van nieuwe boeken te ontwikkelen en verspreiden van bestaande en co-gepubliceerde boeken naar boekhandels en digitale zenders.

In 2014, Microsoft ingeschakeld loyaliteiten (ik ben niet helemaal zeker waarom) en kondigde Microsoft Press zouden in plaats daarvan worden gedistribueerd door Pearson. Microsoft kondigde ook aan dat jaar dat het zou worden samen met Pearson VUE voor het testen.

In de afgelopen paar jaar, had Pearson was de behandeling van verkoop en financiën voor Microsoft Press. Gedurende die tijd, de montage en productie werken aan Microsoft Press-titels werd uitgevoerd door aannemers, terwijl de handvol Microsoft Press personeel deden overnames en projectmanagement.

Er zijn een aantal onbeantwoorde vragen over Microsoft Press ‘toekomst na de laatste banenverlies.

Voor een, wat gebeurt er met Microsoft Press titels die in behandeling waren op het moment?

Mijn website collega Ed Bott tweeted dag geleden dat “De MS Press merk zal voortleven onder Pearson” en dat zijn MS Press titel Windows 10 Inside Out 2nd Edition zou nog steeds uit in oktober. Een andere Microsoft Press schrijver weet ik zei vorige week was tintje en gaan over de vraag of een andere geplande titel zou worden vrijgelaten, maar het ziet eruit alsof het na al zal zijn.

Met nu niet overname editors, zal er een nieuwe Microsoft Press-titels uitgebracht voor de toekomst? Microsoft is niet commentaar.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties