Microsoft levert beloofd Update 3 voor Windows RT 8.1

Microsoft heeft voor zijn Windows RT-besturingssysteem voor tablets en pc’s met ARM.On 15 september beschikbaar zijn derde-update gemaakt

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Microsoft stilletjes uitgerold Windows RT 8.1 Update 3, ook wel bekend als KB3033055. Dat optionele update eenmaal toegepast, stelt gebruikers in staat om een ​​aantal instellingen te wijzigen, zodat een nieuw menu Start – een die iets lijkt op de Windows 10 een, maar die niet is eigenlijk identiek – wordt weergegeven vanaf het Start-knop.

Windows RT is het besturingssysteem dat de bevoegdheden van Microsoft Surface, Oppervlakte 2 en Nokia Lumia 2520 tabletten, onder andere van derden ARM-gebaseerde pc’s en tablets.

Pure InfoTech heeft gedetailleerde instructies over hoe de nieuwe Start-menu in te schakelen.

Microsoft ambtenaren bevestigden eerder dit jaar dat ze geen plannen om ARM-gebaseerde Windows-apparaten met Windows RT naar Windows 10. updaten In plaats daarvan, ze toegewijd aan het leveren van een subset van Windows 10 functies, die ze nooit officieel bekendgemaakt. Zij vonden dat dit deel in de vorm van een derde update voor Windows RT enige tijd in september zou maken.

Ik vroeg Microsoft ambtenaren gisteravond laat over Update 3, want ik was op zoek om te zien of er geen andere Windows 10 functies die in gisteren KB-update. Geen woord terug tot nu toe. Maar ik heb downloaden KB3033055 op mijn Surface RT-apparaat en kreeg de nieuwe Start-menu.

Microsoft ontworpen Windows RT om zijn nieuwste OS te krijgen op tablets met behulp van de populaire ARM processor. Het deed dit goed, maar in het proces verlamd is, waardoor het een no-go voor de consument.

Hier is het KB-artikel waarin de functies in de update. De nieuwe menu Start stelt gebruikers in staat vast te pinnen en losmaken apps; herschikken apps op het Start-menu net; en tonen (of te verbergen) de meest gebruikte apps, zoals het Windows 10 Start. Update 3 presenteert nu ook user account foto’s in ronde frames in sommige gebieden van het besturingssysteem, evenals een bijgewerkte slot scherm.

Ondanks het feit dat de unified Windows 10 Store bevat apps gebouwd voor ARM-gebaseerde Windows Phones en als-nog-onaangekondigde kleine ARM-gebaseerde tablets met Windows 10 Mobile, Windows RT gebruikers kunnen niet worden uitgevoerd nieuwe en bijgewerkte Universal Windows apps – zelfs na het aanbrengen Werk 3. Universal Windows apps zijn bedoeld om te draaien op een Microsoft-platform met een Windows 10 kern, en zo dat weglaat Windows RT, hebben Microsoft ambtenaren gezegd.

In andere Windows-update nieuws, Microsoft ter beschikking gesteld van een firmware-update voor Pro 3 gebruikers Surface op 15 september (geen andere dan de Surface Pro 3-modellen hebben een firmware-update van gisteren). De update biedt een USB 3.0 kaartlezer driver-update (v10. 0.10240.31217), dat Microsoft zegt dat verbetert het systeem stroomverbruik wanneer een SD-kaart is geplaatst

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen