Microsoft naar Brazilië winkels te sluiten

Microsoft is het sluiten van een aantal van haar fysieke winkels in Brazilië als onderdeel van een “strategische beslissing.”

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

De verhuizing komt minder dan een jaar na de winkels in april werd gelanceerd als onderdeel van een rebranding oefening naar aanleiding van de Nokia aankoop in 2014.

Het oorspronkelijke plan van toen – toen de onderneming Brazilië kantoor was beter dan de rest van de wereld – was geweest om het aantal fysieke winkels te verhogen door drieledig.

Windows 10 is een belangrijk onderdeel van het plan van Microsoft om meer van een internet van de dingen speler. De vangst is dat weinig mensen zien Microsoft zetten de stukken samen.

Er zijn 47 Microsoft Store verkooppunten in 13 Braziliaanse staten de verkoop van computers, Xbox-consoles en accessoires en smartphones. Uit dat totaal zullen 27 winkels worden gesloten.

“Samen met haar franchisenemers in een strategische beslissing voor het kanaal, Microsoft bevestigt de sluiting van bepaalde fysieke winkels onder de merknaam Microsoft Store – Authorized Reseller in Brazilië,” aldus het bedrijf in een verklaring.

Echter, het bedrijf benadrukt dat de online operatie ongewijzigd en normaal gesproken in het hele land actief zou blijven.

Sinds vorig jaar heeft Microsoft al een herziening van haar activiteiten in Brazilië. Hij sloot zijn fabriek in de industriële zone van de staat Amazonas in oktober vorig jaar, een beslissing die 1.200 werknemers beïnvloed.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties