Microsoft OCS SIP een voordeel ten opzichte van Cisco?

We beginnen met de opmerking Microsoft Business Division president Jeff Raikes ‘opmerkingen van afgelopen donderdag dat Office Communications Server 2007 en Office Communicator-client zijn nu code voltooid.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

De belofte van deze combinatie is dat VoIP, instant messaging, conferencing en aanwezigheid zal allemaal onder één oplossing.

Office Communications Server 2007, in publieke beta sinds maart, belooft om VoIP-telefonie, instant messaging, conferencing en aanwezigheid in het kader van een enkele PC gericht dak te brengen.

Het is belangrijk om een ​​weergave van de interne teams en mensen die je werkt hebt, en hebben een deel van de samenwerking aanwezig zijn, of het nu door middel van tekst, spraak, video conferencing, “Jay Lendl, vice-president van Microsoft-services bij Granite Pointe Partners , een Plymouth, Minn-based solution provider, vertelt CMP Media Kevin McLaughlin.

Kevin voegt eraan toe dat tijdens een Q & A-sessie met analisten afgelopen donderdag, Raikes werd gevraagd over de uitdaging van Cisco in de VoIP-markt. Raikes antwoordde dat software-gebaseerde oplossing van Microsoft biedt een superieure kostenbesparingen en bredere functionaliteit.

Klanten zijn echt het zien van de magie van de software in dit geval. Ze zien dat ze zullen meer mogelijkheden krijgen tegen lagere kosten dan de traditionele benaderingen van een van de bestaande spelers, “zei Raikes.

Een nog puntige perspectief wordt aangeboden door Amir Sohrabi, executive vice-president van de VoIP-specialist MSPX. Het bedrijf werkt samen met Microsoft, Cisco en Avaya.

Kevin schrijft dat Sohrabi gelooft dat met de mogelijkheden van OCS 2007, Microsoft is het best gepositioneerd om vooruitgang te maken in de VoIP-markt.

OCS 2007 maakt gebruik van SIP (Session Initiation Protocol), waarmee het werken met verschillende leveranciers voor VoIP interoperabiliteit. Cisco, daarentegen, heeft een gesloten, bedrijfseigen systeem, dat drijft de kosten van de oplossing “, aldus Sohrabi.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties