Microsoft Office op de iPad: het is in leven en komen eerder dan de meeste denken

Het moet een langzame nieuws dag. Ik zie een aantal mensen die proberen om de recente verklaringen van Executive Vice President van Marketing Tami Reller Microsoft’s te ontleden – die Microsoft’s aanpak beschreven voor het evenwicht van haar Windows en cross-platform plannen als “bedachtzame” – in die zin Microsoft is van plan om zijn voeten op te slepen Office voor de iPad.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Office voor de iPad – die ik onlangs heb gehoord is de codenaam “Miramar” – is niet dood. In feite is het waarschijnlijk te maken van te voren touch-eerste versie van Office Microsoft’s (codenaam “Gemini”) op basis van een paar van mijn bronnen de markt te brengen.

Hier volgt een korte samenvatting van wat ik heb gehoord van Microsoft ambtenaren, evenals mijn eigen contacten, over Office voor de iPad.

Microsoft ambtenaren hebben erkend, in een enigszins omweg, dat het bestaat en komt. Laatst hoorden we, het klonk uit ex-CEO Steve Ballmer, dat het zou gaan om enige tijd na te komen; Microsoft’s eigen touch-eerst “Gemini” uitvoering van Office. Gemini is Microsoft’s Metro-stijl / Windows Store versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote.

Maar ik hoor Ballmer en de senior leiders van de vennootschap kan een verandering van hart tegen het einde van vorig jaar hebben gehad. Volgens een van mijn contacten, Ballmer ok zou de suggestie van het Office team dat ze Office zou brengen voor de iPad zodra het klaar was de markt te brengen, ook al is dat waarschijnlijk zou betekenen voor de Windows 8-versie. Ik hoor dat de nieuwe datum voor Office voor iPad is enige tijd in de eerste helft van het kalenderjaar 2014 (Mijn bronnen vorige zomer hoorden; Office voor de iPad zou niet debuut tot de herfst 2014)

Ik heb nog niet precies gehoord hoe Microsoft Office voor de iPad beschikbaar zal maken. Ik heb gehoord dat het waarschijnlijk om een ​​soort van Office 365-abonnement nodig (hetzij bedrijfs- of Home Premium, afhankelijk van de use case). Als ik een wedden vrouw, zou ik op rekenen opslaan van bestanden standaard aan, Microsoft Onedrive (de snel-to-be-omgedoopt tot SkyDrive, of Microsoft Onedrive for Business, met opties om lokaal op te slaan The Office 365 tie-in isn ‘. t moeilijk voor te stellen, gegeven heeft Microsoft gedaan; Office Mobile beschikbaar voor iPhones en, Android-telefoons, met een abonnement eis Office 365.

Zoals je zou verwachten, zijn Microsoft ambtenaren daalt commentaar te geven op alles wat te maken heeft met Office op de iPad. Maar vergeet niet dat de naysayers: Bureau voor iPad komt. En eerder dan velen denken.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset