Microsoft om te verhuizen naar de maandelijkse patch updatepakketten voor Windows 7, 8,1 vanaf oktober 2016

In mei van dit jaar, Microsoft kwam door met de beloofde gemak rollup van updates en fixes voor Windows 7. Op dat moment, de ambtenaren gezegd te verwachten op een gegeven moment dat Microsoft zou verhuizen naar een maandelijkse patching model voor Windows 7, 8.1, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 en Server 2012 R2.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Met ingang van vandaag, 15 augustus, hebben we nu weten wanneer de maandelijkse patch rollups voor die besturingssystemen zal beginnen: oktober 2016. Microsoft is verhuizen naar dezelfde maandelijkse combinatiepakket model voor the.NET Framework in oktober, ook.

Een updatepakket is gewoon meerdere pleisters samen gerold in een enkel-update. Deze rollups zullen individuele patches vervangen voor deze platforms. Hoewel de afzonderlijke Patches toegestaan ​​gebruikers en beheerders om selectief te zijn over welke patches van toepassing zijn, het resulteerde in fragmentatie, met verschillende pc’s met verschillende sets van de updates zijn geïnstalleerd, zei Microsoft ambtenaren.

Meer van de huidige blog post op de komende veranderingen onderhoud

De typen pleisters in deze rollups zullen zowel de veiligheid en betrouwbaarheid effecten behoren. Updates voor de Servicing Stack en Adobe Flash zal niet worden opgenomen in de rollups.

De komende maandelijkse rollups zal worden gepubliceerd op Windows Update, Windows Server Update Services (WSUS), System Center Configuration Manager (SCCM) en de Microsoft Update-catalogus. (Microsoft werkt aan de Catalog Update-site op te lossen, zodat het kan werken met elke browser, momenteel het werkt niet met hen die niet langer ondersteunen ActiveX.)

Elke maandelijkse combinatiepakket zal combinatiepakket van de vorige maand vervangen. Het uiteindelijke doel is om deze maandelijkse rollups volledig cumulatief worden, wat zal er gebeuren als de ploeg voegt patches uitgebracht in het verleden, zodat gebruikers hoeven alleen de nieuwste single wilt installeren.

Volgens het bericht van vandaag, met ingang van oktober 2016 op, Windows zal een enkele Security-alleen-update vrij te geven. Deze update zal alleen nieuwe security patches voor elke maand, en individuele patches niet meer beschikbaar zijn. niet Windows Update – – Deze beveiligingsupdate is beschikbaar via WSUS, SCCM en de Microsoft Update-catalogus zijn die voor een deel van Microsoft’s te verplaatsen naar de locatie van haar security-update downloads veranderen kan verklaren.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset