Microsoft om Xbox One consoles met Windows 10 kern in november te actualiseren

Microsoft zal nemen een stap in de richting van de invulling van het bedrijf Universal Windows app strategie in november dit jaar toen het bedrijf werkt Xbox One gaming consoles met de Windows 10 Core.

exclusief

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Microsoft ambtenaren bevestigde de geplande timing november 2015 tijdens een keynote op de Gamescom 2015-show on August 4. Het doel van het Windows-team is om een ​​preview van de nieuwe Windows 10-powered OS en het dashboard beschikbaar voor Xbox preview leden in september te hebben.

Op dit moment, Xbox One consoles draaien op een besturingssysteem dat de Windows 8 kern bevat. De Xbox One OS bevat een gastheer OS, dat is een sterk veranderd Hyper-V hypervisor en twee partities. De “Exclusive” partitie is een aangepaste virtuele machine (VM) voor games, de “Shared” partitie is een aangepaste VM voor het draaien van meerdere apps. De gedeelde Partition loopt momenteel de Windows 8-Core.

Microsoft is van plan om te upgraden dat Windows 8 Core naar een Windows 10 een in november via een gewone Xbox één update. November lijkt ook het tijdschema voor Microsoft om de emulator (vermoedelijk vereist Windows 10), die in staat zal stellen Xbox One consoles voor veel Xbox 360-games draaien te leveren zijn. Update: Als een paar lezers op Twitter hebben opgemerkt, de achterwaartse compatibiliteit waardoor 360 games op Xbox One is in de preview al, dus niet gebonden aan de komst van de Windows 10 Core op Xbox One.

Een voor de hand liggende reden waarom Microsoft is van plan om te verhuizen naar 10 op de Xbox is om het gemakkelijker en goedkoper voor de onderneming Windows-team te ontwikkelen, te actualiseren en onderhouden van het besturingssysteem te maken.

Microsoft is op weg geleidelijk naar de lang beloofde doel van de r unning “One Windows” over al zijn verschillende apparaten.

De andere reden Microsoft wil OneCore, One Store, een runtime, een steeds vaker voorkomende set programming interfaces en dev gereedschappen over Windows-pc’s, tablets, telefoons, Surface Hub conferencing systemen, Xbox gaming consoles, ivd-apparaten en nieuwe apparaten zoals de HoloLens is proberen om meer ontwikkelaars naar Universal Windows apps te schrijven.

Door het zo ontwikkelaars een enkele app kern voor Windows 10 die aangepast zal zijn kan schrijven – in theorie met relatief weinig ontwikkelaar interventie – over elk al deze soorten / apparaat, Microsoft hoopt de komende Windows 10 tij zal alle boten te verhogen. Microsoft is wedden dat ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in het bouwen van apps voor één type Windows-toestel zou laten verleiden om te bouwen voor andere soorten apparaat als het bedrijf maakt het gemakkelijk genoeg om code te hergebruiken.

Hoewel Microsoft terug verhuist naar zijn software / diensten en zakelijke wortels van deze dag, gaming is nog steeds belangrijk om het bedrijf om verschillende redenen. Microsoft het management van mening zonder een sterke spel line-up op zijn apparaten, zal Microsoft niet de kans om te proberen om de relevantie te krijgen in de mobiele wereld.

Voor een niet-gamer als ik, is het moeilijk te geloven dat de grootste “digitale leven” (niet “werk”) categorie apps, gemeten in zowel tijd en geld besteed, is games. Maar Microsoft ambtenaren beweren dat de gegevens blijkt dit. Dit is de grootste reden waarom Microsoft kocht Minecraft, het is de best scorende betaalde app op zowel iOS en Android.

Microsoft CEO praat over zijn denken rond productdifferentiatie en zijn voorsprong op de curve in deze Q & A met Microsoft watcher Mary Jo Foley.

Microsoft het management is ook op zoek naar games als sleutel naar nieuwe inkomsten te genereren voor het bedrijf – niet alleen op gaming consoles of telefoons, maar op pc’s, ook. Microsoft messing hebben gezegd dat ze denken dat het hebben van goed geïntegreerde zoekfunctie (Cortana en Bing), een nieuwe unified winkel (met veel games) en gaming direct ingebouwd in de Windows-ervaring zijn allemaal ‘nieuwe kansen te gelde maken, zodra een pc wordt verkocht. ”

Het is goed te beseffen dat de Xbox, Microsoft, is veel meer dan alleen een gaming console. Het is eerst en vooral een merk.

“Xbox is Microsoft’s belangrijkste entertainment merk voor de TV, telefoon, PC en tablet,” het bedrijf omschrijft duidelijk in zijn persmateriaal.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen