Microsoft rolt Universal Windows 10 Power BI apps

Slechts een paar weken na het leveren van een universele Windows-platform versie van zijn macht BI-app voor Windows 10 Mobiele telefoons, wordt Microsoft rolt het uit voor Windows 10-pc’s en tablets, ook.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

De bijgewerkte macht BI apps, gratis te downloaden uit de Windows Store vanaf 26 januari, zijn geoptimaliseerd voor touch. De Universal Windows-platform versie van de app zal ook werken aan komende Surface Hub videoconferencing-systemen van Microsoft – als ze eenmaal beginnen met de scheepvaart, dat is.

The Power BI app ondersteunt ook Continuum voor telefoons, zodat gebruikers die willen hun telefoons aan te sluiten op een beeldscherm dock ziet de kracht BI app aan te passen aan de grootte en resolutie scherm past.

Langzaam maar zeker, de ontwikkelaars lijken te updaten van hun Windows apps Universal Windows-platform apps zijn. Vorige week, Dropbox uitgerold Universal Windows-platform versie van zijn cloud-storage apps, te beginnen met de ondersteuning van Windows 10-pc’s en tablets.

Met Windows 8, de ontwikkelaars nog steeds nodig om meerdere versies van hun applicaties voor verschillende apparaat doelen te schrijven. Maar het schrijven van een Windows 10 app als een universele Windows App betekent dat het grootste deel van de code van een ontwikkelaar zal werken op niet alleen Windows 10-pc’s, maar ook Windows Phones, Xbox One consoles, en op een gegeven moment, het HoloLens augmented reality bril

Microsoft is van plan om een ​​gratis versie van zijn macht BI zakelijke-intelligence tools / dienst te introduceren, en zullen de prijzen bezuinigen op zijn nieuwe, volledig uitgeruste Pro-versie.

Microsoft ambtenaren blijven volhouden dat overtuigend ontwikkelaars om te schrijven voor één van zijn platforms kan heel goed vertalen naar apps voor meerdere vormfactoren.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen