Microsoft Surface Hub conferencing systeem start de verzending

Na enkele vertragingen, heeft Microsoft’s Surface Hub conferencing systeem scheepvaart begon aan klanten, Microsoft functionarissen zeiden dat op 25 maart.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Surface Hub is Microsoft’s opvolger van zijn grote scherm Perceptive Pixel displays. De Surface Hub systemen, die een aangepaste versie van Windows 10 draaien, zijn voorgemonteerd, aangepaste multi-touch, digitale-ink-enabled samenwerking systemen.

Microsoft onthulde haar eerste Surface Hub systemen in januari 2015, met beschikbaarheid gepland voor 1 september 2015.

In augustus 2015, Microsoft functionarissen zeiden te verwachten dat de 55-inch Surface Hub model te worden geprijsd op $ 6999 en de 84-inch model op $ 19.999. De systemen zijn ingesteld om te beginnen de scheepvaart 1 januari 2016. Maar eind december, de ambtenaren aangepast die prijzen omhoog naar $ 8.999 en $ 21.999, respectievelijk en zei dat de Surface Hub systemen zou het schip in het eerste kwartaal van 2016.

Beide Surface Hub modellen zijn voorzien van op maat gemaakte versies van OneNote, Skype voor Microsoft Business en Office apps en zijn in staat om aanvullende aangepaste apps te downloaden via de Windows Store voor bedrijven (niet de gewone Windows 10 Store). Twee pennen en een draadloos toetsenbord zal deel uitmaken van de systemen uit de doos te zijn, als goed.

Microsoft is de verkoop van Surface Hubs door een verscheidenheid van resellers en distributeurs.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen