Microsoft Surface RT: Een overzicht roundup

Eindelijk, de beoordelingen zijn in.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Microsoft uitgenodigd ongeveer 20 journalisten naar Redmond een week geleden en gaf hen SurfaceRT tablet / pc’s naar huis en herziening te nemen. Vanaf gisteravond laat. (Een recensent lijkt het apparaat langer te hebben gehad, daarover later meer.) Bij 21:00 ET op 23 oktober, de embargo’s officieel opgeheven.

Voor het eerst hebben we nu een aantal van derden adviezen over eerste echte foray van Microsoft in de pc-hardware en eindelijk wat kost op Windows RT, de versie van Windows gebouwd voor ARM-processors.

Gewoon om deze uit de weg te krijgen, omdat ik deze vraag al een paar keer heb gekregen: Ik was niet onder degenen gekozen om een ​​Surface RT naar huis te nemen en te proberen. Ik weet niet precies hoe Microsoft koos voor de eerste reviewer pack, maar het lijkt mij de selectiecommissie besloten om een ​​mix van Apple fans, een aantal nieuwere en jongere bloggers, en sommige verslaggevers die ervaring herziening van Windows hebt omvatten machines. Ik ben niet verbaasd dat ik niet in de groep, zoals de Windows client team een ​​paar jaar terug besloot ik was meer vijand dan vriend. Maar ik ben verbaasd over een aantal andere goed knownMicrosoft watchers waren niet onder de eerste groep van Microsoft-gesanctioneerde beoordelingen.

Binnenlandse politiek terzijde, wat hebben degenen die wel herziening van de Surface RT’s denken?

Het merendeel van de beoordelingen die ik gelezen heb tot nu toe gaf Microsoft’s hardware hoge cijfers. Sommige recensenten hield niet van het type keyboards, beweren dat zij te dun en dun te typen maken op schoot praktisch waren. Meest beoordelingen toegelaten, Microsoft ambtenaren zelf hebben, dat er een leercurve voor type toetsenbord, kenmerkend van enkele dagen, zodat het gebruik ervan praktisch te maken.

Er was wat teleurgesteld over levensduur van de batterij, die verschillende recensenten zeggen komt in ongeveer zeven tot acht uur. Ik hoopte op 10 of meer, mezelf. Seven is OK, maar nog steeds zou betekenen voor mij zou ik moeten een lader zich veilig voelen als ik een Surface RT uit en over te nemen voor een volledige dag dragen. Er is ook heel wat scepsis over de schermresolutie vergelijkbaar zijn met Apple’s Retina Display, in weerwil van Microsoft’s poging om reviewers van dat feit te overtuigen. Ik merkte ook een paar recensenten zeiden de ingebouwde luidsprekers op de Surface RT’s niet hard genoeg speelt.

Bijna alle van de beoordeling die ik gelezen voorspelbaar opgemerkt dat er gewoon niet een heleboel van hoge kwaliteit Windows Store apps – die allemaal die kan draaien op Windows RT machines zijn (met uitzondering van Office 2013 RT en IE 10) – op Windows RT machines. WinAppUpdate beweerde eerder deze week waren er net iets meer dan 7000 Windows Store apps (4000-plus in het Amerikaanse). Ongeveer 90 procent van de Amerikaanse apps zal werken op zowel Windows 8 en Windows RT, WinAppUpdate geschat.

Het is op het besturingssysteem waarop Microsoft kreeg de meest deuken. In sommige opzichten is dit verbaasde me, op andere manieren, niet. Microsoft heeft gewerkt aan het porten van Windows naar ARM voor meerdere jaren – in ieder geval, omdat het bezig was met Vista (Longhorn). Ik denk dat ik had gedacht dat het zou klaar voor prime-time te zijn dan sommige van de beoordelaars beweerden dat het was. Maar ik had ook vermoedens dat Windows RT nog fouten zou kunnen zijn, omdat Microsoft het weg van onafhankelijke testers heeft gehouden tot net een paar dagen voor pc’s en tablets voorgeladen met deze zijn ingesteld om te gaan op de verkoop.

The Wall Street Journal Walt Mossberg – wie hij constateert heeft een Surface RT voor drie weken, niet slechts één – was veel meer optimistisch over het product dan ik had verwacht, gezien zijn gebruikelijke pro-Apple / anti-Microsoft houding. “Als je kunt leven met zijn kleine aantal derde-party apps en enigszins teleurstellend levensduur van de batterij, kan u de productiviteit van sommige missen in andere tablets,” zei Mossberg van de Surface RT.

The New York Times ‘David Pogue, ook een bekende Apple fan, was hard op de Surface. De titel van zijn beoordeling, “Sleek Tablet, maar Onhandig Software,” is een goede samenvatting van zijn gedachten. Zijn conclusie: “(T) hij Surface is een briljant ontworpen machine waarvan de hardware zal uw adem weg te nemen – maar waarvan de software weg zal je geduld te nemen.

The Verge Joshua Topolsky gaf de Surface RT een 7,0 uit 10. Het besturingssysteem meegesleurd zijn score. Hij schreef: “The Surface lijkt niet als een betere tablet dan de iPad of de Nexus 7 (de twee beste producten in de categorie van dit schrijven) Hoewel het heeft een zeer unieke en nuttige interface en veel haken in. ecosysteem van Microsoft, het mist nog steeds de Poolse en apps van deze twee apparaten. ” Hij deed ontspringen over het type (echt toetsenbord) te dekken, dat wel.

Meest verrassende beoordeling (voor mij) kwam uit Sam Biddle bij Gizmodo. Ik wist niet dat er een Microsoft-product, strategie of advertentie die Biddle niet liefde, liefde, liefde. Maar hij viel niet head-over-heels met de Surface RT. Hij noemde het product “niet gaar.” Biddle toegevoegd: “Surface is een fantastische belofte, en heeft fantastische mogelijkheden, maar tijdens het potentieel is uw aandacht waard is, het is niet uw salaris waard..

de website van Ed Bott, geeft een beknopt overzicht van wat wordt / is niet opgenomen in de Surface RT. (Voor degenen die hebben gevraagd, Internet Explorer 10 voor Windows RT, dat de mogelijkheid witte lijst Flash-sites om te draaien in de “Metro” versie van IE, evenals de Desktop-versie van IE 10, Bott bevestigd. Bott zei dat hij zou “enthousiast “the Surface RT.

Wanneer Microsoft onthulde de Surface eerder deze zomer, vroeg ik me af of hij het platform dat Windows RT en Windows 8 verteerbaar gemaakt zou kunnen zijn. De nieuwe Microsoft Windows 8 / Windows RT introductie van nieuwe, coole apparaten die zou de OS wijken naar de achtergrond hard nodig, betoogde ik. Ik zal nog steeds geen Surface kopen voordat ik probeer een Surface, maar in ieder geval ik weet nu wat te verwachten.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset