Microsoft verduidelijkt volgende fase van Windows 10 upgrade uitrol plannen

Microsoft is op zoek naar de lucht te klaren dan zorgen over zijn Windows 10 upgrade proces en proactief te waarschuwen bestaande Windows-gebruikers over de plannen van het bedrijf om Windows 10 te duwen in de komende maanden.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

In een 29 oktober blogpost, Terry Myerson, Microsoft Executive Vice President van Windows en apparaten, aangelegd Microsoft’s plannen om zijn Windows 10 upgrade op grotere schaal beschikbaar te maken voor gebruikers.

De “boeking” fase van de upgrade naar Windows 10 is voorbij. Microsoft is nu klaar om het besturingssysteem te duwen om nog meer gebruikers. Microsoft zal “binnenkort” publiceren Windows 10 als een “Optionele Update” in Windows Update voor Windows 7 en 8 klanten. Dan, “begin volgend jaar,” Microsoft zal opnieuw categoriseren Windows 10 als een “Recommended Update.

Voor gebruikers met automatische updates ingeschakeld, kan de instelling “Recommended” ertoe leiden dat de Windows 10 upgrade automatisch starten op hun apparaten. Echter, zullen de gebruikers niet worden opgewaardeerd naar Windows 10 totdat ze proactief ervoor kiezen om dit te doen, zelfs als het eenmaal is geschoven als een Recommended Update, Microsoft ambtenaren zei vandaag.

Als gebruikers uiteindelijk verhuizen naar Windows 10 en ongelukkig zijn met hun keuzes, zullen ze nog steeds 31 dagen de tijd om terug naar hun vorige Windows-versies te rollen, Myerson herhaald in de huidige blog post.

“Ons doel is dat u niet verbaasd” over hoe en wanneer je kunt gaan naar Windows 10, Myerson vertelde me in een telefoongesprek op 29 oktober.

In de afgelopen maanden een aantal gebruikers – waaronder ikzelf – zijn bang dat Microsoft was duwen Windows 10 tot en met ons op, hoewel we niet hadden gekozen voor het. In mijn geval was ik van plan om mijn Dell desktop upgrade naar Windows 10, maar veranderde mijn geest en mijn reservering geannuleerd. Toch zag ik nog Windows 10 in Windows Update vermeld als een vooraf geselecteerde optionele upgrade.

Microsoft is niet het veranderen van haar beleid van het downloaden van een deel van de Windows 10 code proactief op computers van gebruikers te maken sneller upgraden. Dat gedrag zal blijven, zei Myerson. Maar tenzij gebruikers maken het definitieve besluit tot upgrade raken, Windows 10 niet volledig installeren en te vervangen hun bestaande Windows-versies.

Myerson ook bevestigd wat andere functionarissen van het bedrijf doorschemeren in augustus: Microsoft zal de gebruikers met meer informatie over wat er in de cumulatieve Updates dat ze regelmatig zal krijgen voor Windows 10. Hij zei: “vanaf volgende maand, zal Microsoft een eerste steek te nemen” bij het verstrekken van meer documentatie voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers over wat het bedrijf levert met elke nieuwe update voor Windows 10.

Microsoft execs beweren Windows 10 zal op 1 miljard apparaten geïnstalleerd worden binnen twee tot drie jaar tijd, wat betekent dat tegen het einde van de zomer 2018.

Hij zei dat Microsoft niet zal worden voorzien in een volledige code verandering lijst, maar zal ernaar streven om de juiste hoeveelheid informatie voor verschillende doelgroepen. IT-professionals, bijvoorbeeld, zal willen en informatie over de verschillende functies nodig dan de consument wil.

Myerson zei ook dat Microsoft zal het toevoegen van nieuwe mogelijkheden om de update mechanisme in Windows 10 zodat gebruikers meer keuzes over wanneer ze in staat zijn om hun upgrades te installeren zal zijn. In plaats van onmiddellijk te installeren, kunnen gebruikers opties zoals krijgen “upgrade in de volgende onderhoudsbeurt raam.”

Microsoft is ook de vereenvoudiging van de manier waarop gebruikers met een “Non-Genuine” exemplaren van Windows ware up staat zal zijn en krijgen Echte exemplaren. Microsoft is nog steeds niet het maken van Windows gratis voor mensen met niet-originele exemplaren, echter.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen