Microsoft voegt tikken om te betalen via Wallet voor Windows 10 Mobile Insiders

Microsoft is het toevoegen van NFC tap-to-pay via de Microsoft Wallet voor Windows 10 Mobile.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Ja, Windows Phone momenteel geen ondersteuning voor tap-to-pay. En technisch, het doet nog steeds niet, zoals de functie tap-to-pay is momenteel alleen beschikbaar voor Windows Insiders hardlopen Build 14360 of hoger. Het momenteel ook werkt alleen op Lumia 950, 950 XL en 650 alleen in de Verenigde Staten.

Microsoft ambtenaren zeggen tap-to-pay zal over het algemeen beschikbaar zijn “later deze zomer.” Ze zijn op dit moment niet het opgeven waarop Windows Phones zal de functie krijgen dan, of wanneer de functie die buiten de VS zal komen

Samsung en Visa zijn het bevorderen van NFC als mobiel betalen technologie, maar er zijn nog heel wat hindernissen aan te pakken voordat het een massamarkt propositie.

Microsoft functionarissen zeiden dat de tap om te betalen via de bijgewerkte Wallet-app “is geschikt voor gebruik in meer dan een miljoen retail locaties, overal zie je de contactloze betaling symbool of de Wallet logo van Microsoft op het punt van verkoop.

Microsoft kondigt de beschikbaarheid van de geactualiseerde Wallet-app op 21 juni Windows Central merkte op dat de bijgewerkte Wallet-app op weg was eerder deze maand.

Microsoft Wallet 2.0 ondersteunt krediet- en debetkaarten, lidkaarten en beloningen kaarten. Microsoft geeft momenteel Bank of America, en de People’s United Bank als ondersteunend Wallet, met Chase, USBank, Fifth Third Bank en anderen binnenkort, volgens zijn website.

Microsoft ambtenaren eerst besproken plannen van het bedrijf om tap-to-pay voegen – codenaam “OnePay” – om Windows 10 meer dan een jaar geleden op WinHEC. Daarna ambtenaren weigerde te zeggen wanneer of hoe de ondersteuning van Microsoft zou toe te voegen voor die functie naar Windows 10.

Microsoft ambtenaren kondigde ook de beschikbaarheid van de bijgewerkte Windows 10 Maps app vandaag, 21 juni De bijgewerkte app voegt meer offline ondersteuning, HIER favorieten migratie en nieuwe navigatie-opties. Microsoft’s Maps app is bedoeld om de vervanger van HIER Maps, die niet beschikbaar is Windows 10 Mobile apparaten.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen