Microsoft’s Ballmer wordt gedokt voor Windows 8, Surface RT

jaarlijkse proxy statement van Microsoft aangegeven dat Microsoft CEO Steve Ballmer had zijn loon aangemeerd vanwege magere prestaties Windows-divisie in het afgelopen jaar.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Ballmer ontving $ 1.260.000 in het boekjaar 2013 – een basissalaris van $ 697.500 en een bonus van $ 550.000. Ballmer’s “incentive plan award”, berekend door de Microsoft-raad, was slechts 79 procent van het totaal, waarvoor hij in aanmerking kwam.

Relatief, voor het fiscale 2012, ontving Ballmer 91 procent van zijn in aanmerking komende aanmoedigingsprijs.

De fiscale 2013 proxy statement uiteengezet waarom Ballmer werd aangemeerd

Het bedrijf geconfronteerd met uitdagingen als gevolg van zwakte in de consumenten-pc markt. Terwijl de lancering van Windows 8 in oktober 2012 geresulteerd in meer dan 100 miljoen licenties verkocht, de uitdagende pc-markt in combinatie met de grote productlancering kosten voor Windows 8 en Surface resulteerde in een 18% daling in Windows Division bedrijfsresultaat. Langzamer dan verwachte verkoop van Surface RT-apparaten en de beslissing om de prijzen te verlagen om de verkoop te versnellen resulteerde in een $ 900.000.000 inventaris lading.

De nieuwste proxy aangegeven dat een aantal andere Microsoft-managers ontvangen 100 procent van hun incentive betalingen, waaronder die van Chief Operating Officer Kevin Turner, Chief Financial Officer Amy Hood, Office president Kurt DelBene. Server and Tools chief Satya Nadella daadwerkelijk ontvangen 105 procent van zijn in aanmerking komende award. Server en Tools was een constant hoog presterende divisie van Microsoft in het afgelopen boekjaar, met, de behuizing van zeven $ 1000000000-plus bedrijven.

In het fiscale jaar 2012, de drie procent daling van de omzet voor Windows en Windows Live, langzamer dan gepland vooruitgang in online diensten, en het falen van de Windows-divisie een browser keuzescherm wordt ingegaan op bepaalde Windows-pc’s in Europa heeft geleid tot; Ballmer niet aan zijn volle ontvangen 100 procent vorig jaar.

Voormalig Windows President, als gevolg van de Europese browser-ballot uitgifte; Steven Sinofsky ook niet zijn volle aanmoedigingsprijs betaling vorig jaar te krijgen.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset