Microsoft’s Lumia 950, 950XL telefoons onthuld: Specs, release datum

Microsoft nam de wikkels buiten de Lumia 950 en 950XL Windows Phones op 6 oktober op zijn Windows 10-apparaten te lanceren in New York City.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

De specs en de namen van de nieuwe telefoons waren een tijdje bekend, dankzij verschillende lekken uit bronnen en de eigen website van Microsoft.

De Lumia 950 is de codenaam “Talkman” en Lumia 950XL, “Cityman

De 950 is een 5,2-inch telefoon met een Qualcomm Snapdragon 808 hexa-core; 20 MP Pureview naar achteren gerichte camera, een 5 MP-camera aan de voorkant, USB-C; Windows Hallo Iris erkenning en 32 GB aan opslagruimte.

De 950 XL is een 5,7-inch model met een Qualcomm Snapdragon 810 octa-core; 20 MP Pureview en 5 MP camera’s, USB-C; Windows Hallo Iris erkenning en 32 GB aan opslagruimte.

De twee telefoons werken met een nieuwe “Microsoft display Dock” – “. Munchkin” het Continuum-ondersteuningsinrichting codenaam De dock bevat zowel USB-C en andere USB-poorten en HDMI en DisplayPort-ondersteuning.

Microsoft’s grote veld met deze nieuwe apparaten, die de eerste Windows Phones te Continuum ondersteunen, is dat ze kunnen toestaan ​​mobiele gebruikers om hun telefoons te gebruiken met grotere schermen en toetsenborden te gebruiken, zoals de volledige pc’s.

Deze telefoons zijn naar verwachting met Windows 10 Mobile. Microsoft is het uitstellen van de levering van deze telefoons tot enige tijd in november 2015, zodat ze kunnen worden geleverd met de “Drempel 2” build van Windows 10 Mobile, hebben bronnen gezegd.

Microsoft functionarissen zeiden dat de Lumia 950 zal beginnen bij $ 549 en de Lumia 950XL voor $ 649, en zal beschikbaar zijn vanaf november. (Meer specifieke prijzen en de drager / land beschikbaarheid werd niet tijdens de keynote bekend gemaakt.)

Microsoft is ook van plan om een ​​mid-range / low-end Lumia telefoon, de Lumia 550 te maken voor $ 139 dit vakantieseizoen. Volgens eerdere lekken, De Lumia 550 is een 5-inch telefoon met een Qualcomm Snapdragon 1 GHz quad-core processor, een 5 MP achterste camera en een 2 MP camera aan de voorzijde; Windows Hallo Iris erkenning en 8 GB aan opslagruimte (met maximaal 128 GB verkrijgbaar via microSD).

Microsoft is in het midden van het doen ten opzichte van zijn mobiele telefoon strategie, gericht zijn Windows Phone hardware op drie specifieke categorieën: Flagship telefoons, zakelijke telefoons en low-end / volume telefoons. Het bedrijf is van plan om veel minder handsets te maken en te werken met minder mobiele providers in de komende maanden.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen