Microsoft’s rollende Windows 10 lancering: Wat komt volgende

Windows 10’s 29 juli “lanceren” Volgende week is niet een typisch een voor Microsoft. Het is slechts het begin van een langzame en gespreide uitrol voor het bedrijf de nieuwste besturingssysteem.

tech pro onderzoek

Wanneer moet ik upgraden, Microsoft:? Meer dan 75 miljoen apparaten; FAQ: U hebben vragen, Ed Bott’s got antwoorden; Review: Goodbye, Windows 8, hello, Windows 10; Hoe wordt Windows 10 eigenlijk doet tot nu toe; laptops? tabletten upgrade gids; Duwen mijn MacBook en iPad opzij; Windows 95 start 20 jaar geleden

Volgende week markeert het begin van de beschikbaarheid van Windows 10 voor pc’s en tablets. Later in de kalender 2015, zoals Microsoft functionarissen zeiden eerder dit jaar, zal Microsoft Windows Mobile 10 te leveren voor de ARM en Intel-gebaseerde Windows Phones en nieuwe kleine ARM en Intel-gebaseerde tablets. Windows 10-based Surface Hub conferencing systemen, HoloLens glazen en diverse ivd-apparaten zullen gebeuren beginnen later dit jaar en daarna.

Op Microsoft’s winst gesprek eerder deze week, Microsoft CEO Satya Nadella voorzien een ruwe tijdlijn wat Microsoft watchers verwachten in de komende maanden, in antwoord op de vraag van een Wall Street-analist gaat over het traject.

Nadella zei de eerste Windows 10 uitrol zou in drie fasen gebeuren. De eerste upgrade fase te beginnen 29 juli, die is gericht op het verkrijgen van Windows 7 en 8 gebruikers om te upgraden, plus “retail uitvoering.” Dan is “komt de val vindt u de apparaten van de OEM’s in te gaan op de vakantie kwartaal,” zei Nadella.

Nadella zei Microsoft’s OEM-partners hebben “meer dan 2.000 verschillende apparaten of al configuraties in het testen voor Windows 10 upgrades, evenals honderden nieuwe hardware ontwerpen.” Sommige van deze apparaten zal beschikbaar zijn op 29 juli, maar de meeste zijn waarschijnlijk later dit jaar te komen, op tijd voor de vakantie 2015.

Ed Bott deelt een aantal Windows 10 migratie advies.

Nadella merkte ook op dat “we hebben een release van enterprise features … wat zal het schip in dat (herfst) tijdsbestek en ik verwacht loodsen te starten en implementaties om te beginnen in de tweede helft van het boekjaar.”

“Mijn bullishness voor Windows 10 is in de tweede helft van het fiscale jaar,” zei Nadella, die tussen 1 januari 2016 en 30 juni 2016.

Wat zijn deze enterprise functies komen dit najaar, die kunnen worden beschouwd als onderdeel van de drempel 2-update?

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

In matrix Microsoft’s vergelijking van de functies die beschikbaar zijn in de verschillende versies van Windows 10, is er een voetnoot te erkennen dat “Enterprise Data Protection” niet direct beschikbaar voor Pro, Enterprise en / of edities Onderwijs zal zijn. Die functionaliteit komt eraan “enige tijd later.” EDP ​​isoleert persoonsgegevens uit corporate data om datalekken te voorkomen. Dus ik durf te wedden dat is een stuk.

Ik denk ook dat de Business Store voor Windows 10, een web-based Store portal voor bedrijven die de distributie van hun eigen apps, misschien wel een van die val te leveren prestaties. En misschien die beloofde Universal Skype messaging, telefoon en video-apps zou kunnen worden in deze categorie ook. Zoals Neowin opgemerkt deze week heeft Microsoft toegewijd aan het maken previews van deze drie apps beschikbaar later deze zomer.

De oorspronkelijke lancering plan voor Windows 10 opgeroepen voor Microsoft om Windows 10 te leveren door val 2015. Maar de Windows-team besloten om het tempo en eigenlijk sloeg het raam back-to-school met een nieuwe versie van Windows voor de eerste keer in een aantal jaren. Dell erkenden ook deze versnelling in het plan is om Thurrott.com Paul Thurrott.

Gewoon een herinnering: Ik heb eerder uit bronnen dat Microsoft gaat om een ​​grotere Windows 10-update te leveren met een aantal nieuwe features dit najaar, waarschijnlijk oktober gehoord. De codenaam voor de update is Threshold 2. En na Drempel 2, we zullen zien volgend jaar lopende functie en beveiligingsupdate parade, evenals twee grote groepen van nieuwe functies voor Windows 10. Deze groepen van updates zijn codenaam Redstone (waarschijnlijk 1 en 2) en waarschijnlijk komen in de lente / herfst 2016.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Meer Windows 10