Motorola kondigt Moto X stijl, Moto X Play, en Moto G

(Motorola); Een paar jaar geleden, Motorola bracht de eerste Moto X en terwijl de specs waren niet aan de top van de hitlijsten, de algehele gebruikerservaring was fantastisch.

Motorola dan een upgrade van de Moto X vorig jaar met de 2e generatie Moto X, maar de levensduur van de batterij en de camera was een beetje teleurstellend en Moto X fans hoopten te zien van de 2015-model te verbeteren in ten minste deze twee belangrijke gebieden.

Vanmorgen Motorola onthulde de nieuwe Moto X, in twee schermformaten, en een nieuwe Moto G. Het lijkt erop dat de nieuwe Moto X biedt verbeteringen in zowel de camera en de batterij plaatsen. van de website Kevin Tofel is op de site en zal binnenkort te vullen ons met zijn hands-on eerste indrukken.

Motorola is het aanbieden van twee Moto X apparaten dit jaar met de eerste de Moto X-Style. Als de geruchten voorgesteld, de Moto X-Style is een groter scherm Moto X met een 5,7 inch quad-HD-scherm.

De Moto X-Style heeft ook voorkant stereo speakers, 3GB RAM, 808 Snapdragon 1,8 GHz processor, en 21 megapixel camera. Interne opslag opties omvatten 16GB, 32GB en 64GB, maar je krijgt ook een microSD-sleuf voor uitbreidingskaarten voor meer opslagcapaciteit.

Het heeft een 3000 mAh batterij en snelste TurboPower oplaadmogelijkheid.

De Moto X-Style zal een lancering prijs die is $ 200 tot $ 300 minder dan concurrerende vlaggenschepen. Een Pure Edition direct verkocht Motorola zal beschikbaar zijn vanaf september voor slechts $ 399. Dit geldt ook voor de wereldwijde LTE-ondersteuning, snel Turbo opladen, en nog veel meer.

De Moto X-Play heeft een 21 megapixel camera achter en 5 megapixel camera aan de voorkant, 5,5 inch display, Snapdragon 615 processor, 3630 mAh batterij, en nog veel meer.

De Moto X-Play heeft een afneembare achterkant, net als de Moto G. de Moto X-Style heeft een geïntegreerde terug met opties zoals leer, hout en kunststof.

prijs die de Moto X Play zal $ 300 tot $ 400 minder dan concurrerende vlaggenschepen en zal beschikbaar zijn in 55 landen te beginnen in augustus. Dit model zal niet beschikbaar zijn in de Verenigde Staten.

De Moto G is een van de beste waarde smartphones die je kunt kopen en dit jaar Motorola brengt een aantal van de dwingende Moto X aanpassingsopties om Moto G klanten.

De nieuwe Moto G heeft een 13 megapixel camera, hetzelfde als de Nexus 6. Het front facing camera is 5 megapixels.

De nieuwe Moto G sport een Snapdragon processor 410, microSD-kaartslot, 2470 mAh batterij, 1 GB RAM en 8GB intern geheugen. Er zal ook een 2 GB RAM en 16 GB intern geheugen model beschikbaar.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

De Moto G gaat over de verkoop over de hele wereld van vandaag. Het is volledig waterdicht tot 30 minuten in een meter water.

prijs die de Moto X Play zal $ 400 tot $ 500 minder dan concurrerende vlaggenschepen. De startende prijs zal $ 179,99.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Moto X Style

Moto X Play

Moto G

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro