Nabi lanceert enorme Big Tab Android-tablets voor kinderen

Veel kinderen, met inbegrip van jonge kinderen, brengen hun dagen met behulp van iPads, iPods en iPhones, sommige zelfs met behulp van educatieve apps hun ouders op de apparaten gedownload. Dat maakte het moeilijk voor iemand anders dan Apple om de felbegeerde jeugd markt te bereiken, zelfs als sommigen ongetwijfeld gebruik van Samsung telefoons en Amazon Fire tablets te maken.

Om de aandacht van de kinderen vast te leggen, lijkt het alsof je moet groot denken, dat is precies wat educatieve tablet maker Nabi doet met zijn nieuwste tablets. Dubbed de niet-zo-verrassend groot Tab, de nieuwe Android leien zijn super-sized: verkrijgbaar in 20-inch of 24-inch modellen. Op die maten, ze deelnemen aan andere “tabletop-pc’s”, zoals de, Acer Z3-600; Dell XPS 18; HP Envy Rove, en; Lenovo Horizon.

Die tabletten, de term losjes, zijn alle Windows 8 apparaten. The Big Tab, aan de andere kant, blijft moederbedrijf Fuhu de traditie van het gebruik van Android zijn Nabi educatieve tabletten stroom te voorzien. Dat komt omdat het bedrijf de Blauwe Morpho villen van het OS heeft geproduceerd om het kindvriendelijk maken, de nieuwste versie overlays de nieuwste versie van Android, Kitkat 4.4, die is opgenomen op de Big Tab.

Terwijl sommige van de interne componenten van de Big Tab’s zijn typisch voor Android tablets – Nvidia Tegra 4 processor, 16 GB ingebouwde opslag, 2GB RAM – er zijn, natuurlijk, de grote touchscreens die hen onderscheiden. De 20-inch versie biedt een resolutie van 1,600×900, en de 24-inch model heeft 1,920×1,080 of full 1080p HD-resolutie. De massale displays maken het makkelijker om Nabi’s multiplayer games (zoals air hockey en bordspellen) gebruiken als onderdeel van de meegeleverde Game Room suite.

Andere ingebouwde software bevat een verscheidenheid aan klassieke spellen, 35 interactieve boeken, kinderen video’s van Disney en Cartoon Network, Dream Pro Studio media-creatie gereedschappen en Wings Learning System, die wordt geleverd met duizenden lessen en vragen voor elementaire-school- niveau wiskunde, lezen en schrijven. Er is ook een app store om meer content te downloaden, en Nabi benadrukt het ouderlijk toezicht op zijn plaats heeft gezet om alles van het toezicht op de kinderen het scherm de tijd om het toezicht op de kinderen ‘de toegang tot het bedrijf Konnect sociaal netwerk te dekken.

Er zijn een paar belangrijke beperkingen aan de Big Tab. Misschien ouderlijk toezicht problemen aan te pakken, is er geen externe SD-kaartsleuf extra opslagmogelijkheden zoals opgenomen in bijna alle andere Android tablets. (Natuurlijk, de gebruikers van iPads zal worden gebruikt om dit gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden.) Nabi bevat ook een batterij die hij noemt “op korte termijn”, dat is een andere manier om te zeggen dat je moet verwachten dat je je Big Tab sluit als kinderen plannen te gebruiken voor meer dan een half uur per keer. Dit mag dan ook geen verrassing, gezien de enorme stroom verbruikt de grote schermen moeten zijn, maar het is zeker verder beperkt het Big Tab’s draagbaarheid.

Als ze ergens aankomen dit najaar, zal de Big Tab tablets beschikbaar voor $ 449 voor het 20-inch model en $ 549 voor de 24-inch editie. Terwijl dat is competitvely geprijsd in vergelijking met een nieuwe iPad, het is zeker duurder dan bijna alle Android-tablets – kan reus display van de Big Tab en kindvriendelijke ecosysteem te compenseren voor de uitgave? Voor sommige eerste hand indrukken van de Big Tab, ga dan naar onze zuster-site deze website voor haar voorbeeld van het apparaat.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

31 manieren om je iPhone batterij te verbeteren; Voor zakelijke, mobiele apparaten op het punt om irrelevant geworden; Tien redenen om nog steeds als een basis flip-telefoon in de huidige smartphone wereld

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test