Nasdaq OMX verluidt gehackt

Nasdaq OMX, dat de beurs dat talrijke tech reuzen, variërend van Intel naar Microsoft om Cisco geeft bezit, heeft naar verluidt gehackt, maar het is onduidelijk in welke mate.

Volgens de Wall Street Journal, hackers hebben “herhaaldelijk” gehackte Nasdaq OMX computers. Nasdaq OMX loopt de Nasdaq markt. Het is het begin van een federaal onderzoek, maar de Journal merkt de volgende

Dit nieuws is zeer zorgelijk voor de hand liggende redenen. Ten eerste, de Nasdaq OMX niet weten of het bedekt al zijn zwakke plekken. En als hackers heb uiteindelijk naar elektronische handelssystemen — algoritmen regel de beurs stok dezer dagen — ze konden een crash die vorig jaar mei de ‘flash crash’ lijken op een dag op het strand zou maken vonk.

Inbreuken op de beveiliging zijn opgenomen als een risicofactor in het jaarverslag van NASDAQ OMX

Onze systemen en operaties zijn ook kwetsbaar voor schade of onderbreking van menselijke fouten, natuurrampen, stroomuitval, sabotage of terrorisme, computervirussen, opzettelijke daden van vandalisme en soortgelijke evenementen. We hebben programma’s in de plaats te identificeren en onze blootstelling aan deze kwetsbaarheden te minimaliseren en werken in samenwerking met de technologische industrie om corrigerende maatregelen met onze zakelijke partners te delen. Hoewel we op dit moment te behouden en verwachten meerdere computerfaciliteiten die zijn ontworpen om redundantie en back-up om het risico van storingen in het systeem te verminderen en hebben faciliteiten in de plaats die naar verwachting dienst tijdens een systeem verstoring handhaven, kunnen dergelijke systemen en faciliteiten te bewijzen ontoereikend. Elk falen van het systeem, dat een onderbreking veroorzaakt in dienst of verlaagt het reactievermogen van onze diensten kunnen onze reputatie schaden, schade aan onze merknaam en een negatieve impact hebben op onze activiteiten, financiële toestand en bedrijfsresultaten.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

De Nasdaq trading platform was niet in het gedrang;. Motieven onduidelijk zijn, maar financieel gewin, diefstal en potentiële terrorisme zijn allemaal mogelijkheden;. De FBI overwegen hacken van Nasdaq OMX het equivalent van het knoeien met hulpprogramma’s of andere belangrijke infrastructuur. Hackers niet doen iets snode, maar net om gepord.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen