Negen van de tien tieners ervaren pesten en wreedheid op Facebook, Twitter

We kennen allemaal de wrede realiteit van de wereld, in dat zo velen van ons zijn niet zo mooi als we zouden moeten zijn.

Maar sociale netwerken lijkt vol van pestkoppen en onvriendelijk, anti-sociaal gedrag te zijn, volgens een nieuw rapport van Pew, met 88 procent van de tieners die getuige gemiddelde of wrede activiteit op Facebook en Twitter.

Terwijl bijna een derde zei dat ze zeiden dat ze zagen dit soort gedrag “soms”, ruwweg een op de tien zeiden dat ze zagen dit soort gedrag online “vaak”, tussen de 799 tieners tussen de 12 en 17 jaar.

Experts zeggen dat in combinatie met het gemak van de communicatie en factoren van online anonimiteit, is het alsof sociale netwerken ‘uitnodigen’ in negatieve commentaar en lomp gedrag van andere gebruikers.

Het onderzoek toont aan dat over het algemeen echter dat meer jongeren gemeld positieve ervaringen dan negatieve van interacties op sociale netwerken, met 78 procent rapportage ten minste een goed resultaat, met 41 procent het noemen van een negatieve uitkomst.

Terwijl Facebook heeft definitieve rapportage mechanismen en opmerkingen die profiel verbonden zijn, en de eis om echte identiteit te gebruiken op het sociale netwerk, kan Twitter worden gebruikt om anonieme haat berichten te verzenden, en zelfs worden gebruikt om super-dwangbevelen en kokhalzen orders te breken.

Volgens de Washington Post, kunnen sommige een ‘alter ego’ op het web te nemen, criminologisch gesproken is dit vaker voor dan de maatschappij vaak realiseert.

Facebook CEO Mark Zuckerberg veroorzaakt controverse eerder dit jaar, toen hij die onder de leeftijd van 13 voorgesteld moet worden toegestaan ​​om het sociale netwerk te gebruiken. Gezien als een duw in de richting van het bereiken van de miljard mark, werd het idee zeer berispt door velen.

Momenteel heeft de Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) niet toestaan ​​dat de collectie of het behoud van gegevens over eventuele kinderen gehouden onder de leeftijd van 13.Facebook houdt zich aan dit beleid, maar veel minderjarige gebruikers actief aan te sluiten op de site op een dagelijkse basis. Facebook wordt gezegd dat honderden profielen te verwijderen per dag, behoren tot die onder de leeftijd van 13.

Maar het zou verkeerd zijn om sociale netwerken zoals Facebook en Twitter en anderen de schuld voor het online pesten zijn. Natuurlijk kunnen ze worden verweten niet meer te doen voor de bestrijding van beledigende opmerkingen, foto’s en de wet-breaking gedrag, maar uiteindelijk de verantwoordelijkheid moet met de persoon met behulp van de sociale netwerken liggen.

Technologie is immers slechts een tussenpersoon. Het is de mensen die schade veroorzaken, niet de technologie.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Heeft cyberpesten bestaan, en technologie om de schuld; slechtste idee Facebook CEO’s tot nu toe:? Profielen voor onder-13’s; Gallery: Facebook de grootste controverses en grootste foul-ups; College plagiaat op de stijging: Blame het web, of de schuld van de student?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze