Netflix herstel gaande met Q4 winst

Na een hobbelige 2011 een herstel voor Netflix is ​​nu aan de gang als het geplaatst smashing het vierde kwartaal de winst op woensdagmiddag.

Netflix in het vierde kwartaal de winst van $ 41.000.000, of 73 dollarcent per aandeel (statement). Non-GAAP bedroeg de winst 76 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 875.600.000.

Wall Street verwachtte Netflix tot het vierde kwartaal de winst van 54 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 857.000.000 melden.

De analisten verwachten ook Netflix naar 26,1 miljoen abonnees aan het eind van het vierde kwartaal. Wereldwijd, Netflix heeft ongeveer 26,6 miljoen abonnees, vooral dankzij een enorme expansie internationaal in de tweede helft van 2011 in Latijns-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Dat breekt om 24.40 binnenlandse abonnees en 1,86 internationale abonnees.

Wat zou het meest indrukwekkend is de stijging van de binnenlandse streaming-only abonnementen, die steeg van 220.000 tot 21.670.000 in het vierde kwartaal. Dat is meer een afspiegeling is van de abonnees te springen uit de buurt van de DVD-only plan om de streaming-enige plan in het kielzog van prijsstijgingen afgelopen zomer.

Hoewel Netflix eindelijk eruit zou kunnen zien is het stabiliseren na een zwaar jaar, Netflix executives erkend in een verklaring aan de aandeelhouders dat er nog genoeg werk aan de winkel

In het algemeen, lid groei of krimp in een kwart effecten de omzet van het volgende kwartaal meer dan het kwartaal van de wijziging. De scherpe daling van de DVD-leden in Q4 betekent dat in Q1 onze DVD omzet zal dalen met ongeveer net zoveel als onze streaming omzet zal toenemen, wat resulteert in ongeveer flat sequentiële omzet in Q1 …

Als gevolg daarvan verwachten we een bescheiden driemaandelijkse verliezen, evenals de verliezen voor het kalenderjaar. Totdat we onze doelstelling van een terugkeer naar de wereldwijde winstgevendheid te bereiken, hebben we niet van plan om extra internationale markten te lanceren.

Netflix verwacht nog steeds een nettoverlies van circa 1,5 miljoen dvd-abonnementen in het eerste kwartaal van 2012.

Echter, Netflix niet al te bezorgd over een groot deel van de digitale video concurrentie die er lijken – met uitzondering van één bron: TV Overal, vooral HBO GO. Netflix zegt dat HBO heeft “grote inhoud,” wat betekent dat Netflix wil het waarschijnlijk.

Toch hoeft Netflix niet dat de anderen zullen het verschil maken om zijn marktaandeel in te gaan op 2012

Een klasse van de concurrenten is de andere over-the-top pure spelen zoals Hulu Plus en Amazon Prime. We verwachten dat Amazon te blijven om hun video service te bieden als een gratis extra met premier in eigen land, maar ook om hun video-abonnement aanbieden als een standalone service tegen een prijs merk minder dan de onze. Zowel Amazon en Hulu Plus’s content is een fractie van onze content, en we geloven dat hun totale kijkervaring uur zijn elk minder dan 10% van ons. In het geval van Hulu Plus abonnees moeten betalen voor de dienst ($ 7,99) en nog steeds kijken naar commercials (in tegenstelling tot, commerciële gratis Netflix). Zelfs als Hulu ons niveau van de inhoud besteden kon veroorloven, tegen dezelfde prijs consument zou commercieel-vrij Netflix verkiezen boven commerciële onderbroken Hulu Plus.

De weekprijs van DVD annuleringen is afgenomen van piekniveaus in september;. In 46 van de 47 landen waar Netflix beschikbaar is, kunnen leden die nu genieten van automatische naadloze video-sharing tussen vrienden op Facebook. De uitzondering is de Verenigde Staten. De resterende Starz titels zullen aan het eind van februari komen de binnenlandse streaming-dienst;. Geïntroduceerd nieuwe user interfaces voor de Xbox 360 / Kinect, de iPad, en de nieuwe functies toegevoegd aan de Nintendo Wii-versie

Hier is een blik op de uitsplitsing voor Netflix leiding gaan in 2012

Sleutelpunten

Door de nummers

International een omzet van $ 29.000.000, en dat was in lijn met de verwachtingen van Netflix’s;. De binnenlandse streaming segment opgeleverd $ 52.000.000 van de bijdrage van de winst, of 10,9 procent bijdrage marge.

Netflix reorganiseert ook als CMO hoofd naar de raad van bestuur; Class action suit beweert Netflix misleid beleggers beurskoers stoten; LoveFilm voegt ABC on-demand televisie in lopende Netflix de strijd; Hulu Plus groeit tot meer dan 1,5 miljoen abonnees, Netflix lanceert in het Verenigd Koninkrijk, ondanks taaie rivaal markt

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld