Netgear biedt een open source router is dat een applicatieplatform

Netgear gestart met een nieuwe open source router genaamd de RangeMax Wireless-N, een Linux-gebaseerde toestel met beide Gigabit Ethernet-poorten en toegang ReadyShare USB-opslag.

Het bedrijf ondersteunt het downloaden van de firmware en de ontwikkeling van de gemeenschap rond de router op een site genaamd MyOpenRouter.com.

Dit is precies wat ik wilde zien toen ik begon met het schrijven van mijn blog posts over “Always On” op Corante in 2003.

Het idee is dat bij opslag en verwerking in de router, toepassingen in de lucht onafhankelijk van de PC kan leven. Cliënten op een dergelijk netwerk kunnen zijn beveiligingssystemen, RFID chips zodat u uw spullen kon vinden, en medische toepassingen leven op je lichaam.

Ik mocht over deze visie op de 2004 Accelerating Change conferentie in Stanford te spreken, en het is verheugend om te zien dat ze uiteindelijk worden ondersteund.

Helaas, router leveranciers tegengegaan dit concept lang. Vroege Linux routers leek te ontstaan ​​door een ongeluk, nadat programmeurs vonden ze werden met behulp van open source-code, zonder los te laten, en zij werden niet ondersteund door marketing.

Nu dingen veranderen. Het zal leuk zijn om te zien waar het gaat hier

Dit alles, en nog veel meer, kan worden ontwikkeld op een platform waar routers fungeren als servers, draadloze doet het werk van draden, en klanten kunnen zo klein zijn als een enkele RFID-chip zijn.

krijgt nu aan de slag en maak jezelf wat geld.

? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice

Onetime MS Office challenger OpenOffice: We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende steun

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Beveiligingssystemen die kan laten de politie let op uw inbraak aan de gang, zelfs van de politie auto’s;. Domotica systemen die weet wanneer om de planten water en zet de lichten op-en-off, terwijl je weg bent;. Muziek systemen die vind je en leveren uw muziek naar de dichtstbijzijnde luidsprekers;. een manier om uw sleutels, uw portemonnee en je hoed als je dement bent of gewoon ADHD;. Systemen die de leeftijd te controleren, zodat ze kunnen ouder worden thuis, en niet een verpleeghuis;. Medische systemen die je hart en bloedsuiker te controleren terwijl u slaapt, zodat eR techs zijn daar als u uw hartaanval in plaats van je het krijgen van de overwinning knuffel van de man in de brite nitegown.

Enterprise Software;? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice; Open Onetime MS Office challenger OpenOffice:? We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende ondersteuning; Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip