New Relic werkt samen met MLB een schijnwerper op analytics schijnen

New Relic heeft een nieuw partnerschap met Major League Baseball, dat zal streven naar demonstreren hoe de prestaties gegevens van de spelers wordt gebruikt door zowel honkbal teams en de bedrijven achter hen.

De software analytics bedrijf had al een bestaande relatie met professionele honkbal, het voeden van de code-level data en analyse in elke toepassing MLB uitrolt.

Dit laatste poging is meer publieksbereik campagne bestaat uit originele programmering op de MLB Network en de plannen voor technologie-gerichte evenementen bij geselecteerde MLB ballparks.

Wat betreft de inhoud, zullen de twee bedrijven een segment voor de wekelijkse voorstelling MLB Nu genaamd “Graven in de Data” te produceren. De segmenten zal proberen uit te leggen hoe de prestaties speler data worden gebruikt en onder de aandacht hoe analytics kan worden toegepast op het veld en in het kantoor.

New Relic heeft een gewaardeerde partner in het helpen ervoor te zorgen dat we blijven creëren en leveren van de beste digitale ervaringen voor baseball fans “, zegt Noah Tuin, EVP voor MLB Business.” Het belang van de gegevens en analyses voor ons bedrijf groeit elke dag en de gemeenschappelijke waarden van dit partnerschap hebben naadloos teamwork over de ondernemingen to-date is ingeschakeld, en is zeker om door te gaan met deze grote campagne.

MLB heeft iets van een tech liefhebber geweest als te laat, heeft onlangs het vinden van een deal met Apple om elk team dugout te voorzien van een iPad Pro. MLB heeft iPads in dugouts toegestaan ​​sinds medio 2015. MLB heeft zelfs een eigen New York gevestigde technologiebedrijf, MLBAM.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen