Nieuwe sociale netwerk Tsu aandelen advertentie-inkomsten met content creators

Nieuwe sociale netwerk Tsu gelanceerd met weinig fanfare op 14 oktober Het sociale netwerk heeft een financiële injectie van $ 7.000.000 van Sancus Hoofdstad Prive en andere investeerders voor de lancering had.

Het bedrijf werd in 2013 opgericht door tech ondernemers Sebastian Sobczak, Drew Ginsburg, Thibault BOULLENGER en Jonathan Lewin.

Tsu onderscheidt zich van Facebook en nieuwkomer Ello, omdat het de bedoeling om de gebruikers te belonen. Het toont advertenties en belooft haar gebruikers betalen om bij te dragen en delen van originele inhoud.

Het is ook niet kostbaar over wie haar netwerk verbindt. Als u een korte code, kunt u deelnemen. Als je iemand kent anders is korte code (de mijne is eileenb) kunt u uw eigen account op het netwerk te creëren.

Het uitgangspunt is simpel. Hoe meer interessante inhoud die u maakt, dat wordt gedeeld, hoe meer geld je maakt. Early adopters kunnen krijgen in het begin en te profiteren van de relatief schone interface, kleine groep gebruikers, en beperkte spam.

De follow statistieken zijn indrukwekkend. Na minder dan 24 uur op het netwerk, heb ik een paar volgelingen verzameld en genereerde een aantal opmerkingen en houdt van mensen die ik niet kende. Ik gebruikte hashtags te vinden en te vinden. Ik hou van de manier waarop Tsu werkt tot nu toe.

Dus wat betekent dit voor zakelijke beïnvloeders en merken? Tsu houdt 10 procent van de opbrengst hij genereert uit de advertenties. Het geeft de andere 90 procent om zijn content creators en de mensen die berichten te delen.

Als je sociaal bent en delen van hoge kwaliteit berichten krijg je betaald in contanten. Tsu werkt met biologische bereik. Het beloont beïnvloeders die inhoud te publiceren en die veel vrienden te hebben.

Tsu vertegenwoordigt een sociaal platform te gelde maken voor de inhoud. Je kunt mensen uitnodigen om het netwerk aan te sluiten. Deze gebruikers zullen uw “kinderen” worden. Elke mensen nodigen ze zullen hun kinderen en je “kleinkinderen” geworden.

Het is een beetje zoals de MLM concept van de piramide het verkopen, maar Tsu is alles over de inhoud. Tsu algoritme volgt automatisch, maatregelen, en verdeelt de inkomsten naar de juiste gebruiker en de stamboom van de kinderen en kleinkinderen.

Het netwerk wil dat je je eigen netwerk te creëren en de controle. Het wil je ook inkomsten ontvangen voor de oorspronkelijke inhoud u eigenaar en post.

90 procent van de omzet worden gedistribueerd naar de gebruikers. Om het platform te behouden, krijgt Tsu 10 procent van de omzet. Het maakt gebruik van de term “oneindige tweederde” te beschrijven hoe zij haar inkomsten toewijst. Dit is hoe het werkt

Vanaf $ 100 omzet, $ 90 wordt gedeeld met gebruikers. Als vier gebruikers hebben gedeeld en opnieuw gedeelde inhoud, wordt de opbrengst verdeeld als volgt uit

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

De originele inhoudcreëerder ontvangt 50 procent van de resterende 90 $, in dit geval $ 45. De eerste gebruiker van de inhoud te delen krijgt 33,3 procent (een derde) van de oorspronkelijke $ 90 gegenereerd. In dit geval $ 29,70.

De tweede graad gebruiker, die de re-gedeelde inhoud deelt, krijgt 11,1 procent (1/3 of 1/3 = 1/9) van de oorspronkelijke $ 90 gegenereerd. In dit geval is $ 9,99. De derde gebruiker (denk je derde graad verbinding) ontvangt 3,70 procent (1/3 1/3 1/3 = 1/27) van de oorspronkelijke $ 90 gegenereerd. In dit geval is $ 3,33.

Het is een zeer coole manier van het delen van inkomsten – zeker iets dat andere bedrijven die geïnteresseerd zijn in het kopiëren zou kunnen zijn.

Tsu wil zijn gebruikers in staat zijn om al hun inhoud te gelde door het delen. Volgens Billboard, Tsu oprichter Sebastian Sobczak zegt: ‘Waarom zou iemand in de handel profiteren van andermans beeld gelijkenis en werken geven geen financiële terugkeer naar de eigenaar?’

Facebook: Onethisch, onbetrouwbaar, en nu ronduit schadelijk; Business Analytics: Moeten we data wetenschappers?

Zal nieuwe sociale netwerk Ello eindelijk ten val te brengen Facebooks dominantie; Zes clicks: Sociale sites en hun imago vlekken; Zes Clicks: Hoe locaties in het geheim het verzamelen van uw gegevens – en hoe het te stoppen; Hoe LinkedIn ‘mensen kunnen we kennen’ functie is zo nauwkeurig; zes manieren om uw privacy te beschermen op LinkedIn

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Zal Tsu voorzien zijn gebruikers met de functies die andere netwerken niet kunnen? Het lijkt zeker aanzienlijke buzz slechts een week te hebben genoten na de lancering. Ello, die de andere week geschoten in het nieuws, lijkt te glijden in zijn populariteit als Google zoekopdrachten zijn iets te gaan.

De meeste gebruikers die willen delen en inhoud zullen hun Tsu omzetstijging met meer dan een paar cent niet zien. Maar merken dat ontzagwekkend, bruisend produceren, zal grote inhoud de vruchten plukken als de inhoud ervan rimpelingen op het web.

Sommige gebruikers en beïnvloeders zal een hoop geld te verdienen. Brands zou in staat zijn om een ​​deel van hun marketing investering te rechtvaardigen. De meeste gebruikers – die alleen maar op te willen en te delen – zou kunnen vinden dat Tsu is niet de super-platform zij hoopten dat het zou zijn.

Maar voor degenen die de tijd nemen om goed gemaakte, originele content te produceren te nemen, kan dit het platform dat ze zijn op zoek naar zijn. Ik zal zeker verschuiven mijn focus weg van Facebook naar Tsu wat quality sociale tijd te geven.

 topics

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport