Nieuwe Starbucks Lyft partnerschap Starbucks Beloningen voor klanten, partners en chauffeurs

(Starbucks), Starbucks blijft zijn ecosysteem uitbreiden en proberen om ervaringen voor haar medewerkers en klanten te verbeteren. In mei, Starbucks kondigde een samenwerking met Spotify en vandaag hebben we lezen van haar nieuwe Lyft partnerschap.

Deze nieuwe meerjarige overeenkomst zal Lyft chauffeurs de mogelijkheid om steeds My Starbucks Rewards gold leden de status terwijl deze Lyft drivers en haar klanten kan zowel verdienen loyaliteit sterren goed in de richting van eten en drinken bij Starbucks geven.

Terwijl de renners niet tips voor bestuurders niet verlaten wanneer diensten zoals Lyft en Uber, zal dit nieuwe programma laat klanten bedanken Lyft drivers voor een goede service door het sturen van Starbucks eGifts om de drivers.

John Zimmer, mede-oprichter en voorzitter van Lyft, verklaarde

Starbucks en Lyft zal verder de mogelijkheid van het gebruik Lyft om het transport voor Starbucks medewerkers, genaamd partners, omdat het openbaar vervoer niet altijd goed met werkschema’s te evalueren.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië