Nokia op Windows tablets: ‘Wij houden onze opties open’

Nokia kan niet een tablet hebben geleverd op dit jaar Mobile World Congress, maar het houdt zijn opties open Jo Harlow, executive vice-president van smart devices bij Nokia, vertelde de website.

Het is al twee jaar geleden dat Nokia kondigde een radicale verandering in de richting die zou zien het gebruik van de Windows Phone-besturingssysteem in zijn smartphones. Zo was het de juiste beslissing te maken?

Terwijl Harlow opnieuw bevestigd dat smartphone Nokia’s strategie is gekoppeld aan Microsoft voor de nabije toekomst, zou ze niet worden getrokken over de details van; tablet plannen van Nokia.

‘Wat is de best mogelijke ervaring die je kunt geven aan consumenten in de vorm van de dingen die je doet op je smartphone? [Dingen] beschikbaar zijn voor u op uw tablet en vice versa, dat multi-screen ervaring het beste wat we kunnen doen zou zijn, maar we houden onze opties open in de termen van alle mogelijkheden, “Harlow vertelde de website op maandag.

Ze zei: “Smartphones en tablets is een continuüm van ervaringen We natuurlijk kijken naar wat er gebeurt met Windows 8, met RT, met Pro zeer nauw We hebben al eerder gezegd dat het onze bedoeling om een ​​tablet te hebben…”

Nokia is een van de meest opmerkelijke grote naam fabrikanten van mobiele telefoons niet aan zijn eigen tablet tot nu toe aanbieden, maar met een hoop telefoon annex tablet hybriden al aankomen en meer gevestigde merken op hun tweede of derde generatie van de full-sized tabletten, eens officieel aangekondigd het bedrijf zal willen om het te krijgen op de markt zo snel mogelijk.

Op maandag, Nokia kondigde een; reeks van vier low-end smartphones.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties