Notebook verkoop duik in Brazilië

Tabletten zijn nu de meest populaire personal computing apparaat in Brazilië, notebook verkoop hebben overtroffen voor de eerste keer, zo blijkt uit onderzoek.

Tablet verkoop had al overtroffen desktops eerder dit jaar, in Brazilië en nu hebben ook geslagen notebooks voor de eerste keer. IDC data samengesteld door de Braziliaanse Electrical and Electronics Industry Association (Abinee) op consumentenapparatuur verkocht in augustus toont aan dat tablets vertegenwoordigen 38 procent van alle 1.665.000 PC stuks verkocht.

Dit in vergelijking met een notebook, waarvan de verkoop van een 36 procent stukje van de markt voor die maand, gevolgd door desktops met 26 procent vertegenwoordigen.

De cijfers laten een stijging van 134 procent in de tablet markt (627.000 verkochte eenheden), terwijl de desktop repesentation omzet daalde 16 procent (441.000) verkocht en notebook daalde de omzet 28 procent (597.000).

Braziliaanse consumenten, met name die van de lagere inkomens die op zoek zijn naar hun eerste kit te kopen, liever tablets -, vooral goedkoper, lokaal geproduceerde apparaten.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië