Nvidia GeForce GTX 570 komt op 7 december, een dag voor AMD Radeon HD 6900 lancering

Dingen zijn het punt om een ​​stuk warmer in de desktop grafische kaarten oorlogen te krijgen, en ik ben het niet alleen over de warmte die in uw systeem.

Nvidia hoopt kortsluiting de heisa over de lancering van AMD’s nieuwe vlaggenschip Radeon HD 6900-serie van de platen, zal worden vrijgegeven op 8 december, de dag voor het uitbrengen van de nieuwe GeForce GTX 570.

We weten een beetje over de GTX 570’s specs dankzij een lek van nVidia partner Palit gevonden op een Zweedse tech website. Ten opzichte van zijn onlangs uitgebrachte GTX 580 broer, de nieuwe kaart heeft minder CUDA cores (480 versus 512), minder DDR5 geheugen (1.28GB vs. 1,5 GB), en langzamer klokken snelheden. Natuurlijk zal het minder kosten, ook, maar we hebben nog niet de prijzen weten. Het moet ook een beetje koeler draaien ook.

Het is een beetje een gok van de kant van Nvidia’s naar volgende week dinsdag te lanceren, omdat de GTX 570, samen met de GTX 580, zal onmiddellijk worden vergeleken met de Radeon HD 6900-serie, en het is mogelijk dat de groene reus nieuwe kaarten zullen worden overklast. Dan weer, misschien Nvidia denkt dat heeft een goede reden om dingen vooruit te lopen. We zullen meer in het midden van volgende week uit te vinden, dus stay tuned.

[Via Fudzilla]

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen

Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, processors, Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips; Data Centers; Nvidia lanceert virtuele GPU bewaking, analyse, hardware, AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen