Nvidia verwacht GeForce GTX Titan Z tot ultieme grafische kaart, kost $ 3000

Niet inhoud dat; de GeForce GTX Titan lijn, van premium grafische kaarten kost meer dan de meeste mainstream desktops, nu Nvidia is klaarmaken een versie die hoger zal worden geprijsd dan bijna alle pc’s.

Dubbed de Titan Z, zal het een paar GK110 “Kepler” chips dat een totaal van 5760 processorkernen te bieden, samen met 12 GB videogeheugen te combineren. Het zal ook combineren dat alles met een mega-prijskaartje – $ 3.000. U kunt een ongelooflijk high-end PC voor hetzelfde bedrag.

Terwijl Nvidia speelde de gaming mogelijkheden van de nieuwe raad van bestuur na de CEO Jen-Hsun Huang introduceerde de Titan Z op de jaarlijkse GPU Technology Conference (bijv 5K gaming als 4K is zelfs niet de norm), zal er heel, heel weinig gamers wie kan en zal pony drie grand voor een grafische kaart, het maakt niet uit hoe krachtig het kan zijn.

Die duizenden kernen zal worden gebruikt in plaats van GPGPU taken (GPGPU), die Nvidia claim ingezet om met, haar CUDA architectuur. Als Huang het uitdrukte: “Als je in wanhopige behoefte van een supercomputer die je nodig hebt om te passen onder je bureau, we hebben alleen de kaart voor u.

De Titan Z onthulling kwam kort na; Nvidia pronkte de volgende generatie GPU, genaamd Pascal. Dat zal niet verschuldigd zijn tot 2016, maar tegen die tijd de Titan Z’s prijs mag hebben onder de $ 2000 gedoopt.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

System Monitoring beleid; Going oude school met tape backup; Leiders delen software-defined networking voordelen, hindernissen, begunstigd leveranciers; elaptopcomputer.com’s Afschrijvingen Calculator

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s