Obamacare kon boom betekenen in biz voor Indiase outsourcing

De nieuwe verzekering plan van de Amerikaanse president Barack Obama riep Obamacare, of formeel Patient Protection and Affordable Care Act, kicks in deze maand, het markeren van een grote ontwikkeling en goed nieuws voor, outsourcing bedrijven, in heel India die omgaan met customer care voor verzekeraars. Het betekent zeker grote toevloed van zaken voor alle BPOs en KPOs uit India.

Met dit nieuws een veel klanten in Amerika die duidelijkheid willen over hun gezondheid dekking, in aanmerking te komen, de kosten en de algemene vragen slepende in hun gedachten zal afhangen van de BPOs en outsourcing bedrijven in India de behandeling van dergelijke vragen.

Deze belangrijke vernieuwing brengt in een extra 30 miljoen euro in de zorgverzekering beugel en veel van de Indiase IT-bedrijven zoals Infosys, Wipro, HCL Technologies, hopen om meer zaken te richten en kijken ernaar uit om sterker technologie te bouwen om deze ramp te ondersteunen up .

Vanaf nu is de Amerikaanse regering een VS heeft toegewezen $ 28.000.000, een jaar contract Vangent, een bedrijf General Dynamics, op vragen van de consument te helpen. Natuurlijk, is het waarschijnlijk dat de Indiase BPOs extra zaken te krijgen.

Volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, zal call centers 42 miljoen gesprekken over de federale markt dit jaar ontvangen. Op gemiddelde dagelijkse zal er ongeveer 200.000 gesprekken, 2.400 brieven en 740 e-mails, en 500 Web chats georganiseerd.

Sandeep Aggarwal, chief marketing officer bij Serco, zei in een artikel Economic Times: “Het Amerikaanse gezondheidszorg hervorming zal incrementele bedrijf betekenen omdat de consument zal willen weten hoe ze worden beïnvloed Het is nog vroeg hoewel, de industrie is wachten en kijken..” Zij benadrukte ook dat de Indiase BPO-industrie had een omzet van US $ 18000000000 in het afgelopen fiscale jaar, met de Amerikaanse klanten te dragen meer dan de helft van het bedrijf.

Het artikel ook reeds inzichten uit Jennifer Mazzucca, een senior research analist bij Gartner, waarin wordt gesteld dat de federale overheid stimuleringsmaatregelen onder leiding van Patient Protection President Obama’s and Affordable Care Act (Obamacare) reed heel veel groei in de markt.

“We verwachten een grote groei in het bedrijfsleven om diensten aan consumenten aanbieden van mogelijkheden voor ICT (informatie- en communicatietechnologie) ondernemingen als betaler organisaties werken om bij te blijven met de technologie eisen verdreven uit hervorming van de gezondheidszorg,” zei ze.

Obamacare,; Volgens Mazzuca, zullen Indiase outsourcing bedrijven groei te zien kicks in en Amerikaanse gezondheidszorg markt zal naar verwachting groeien met 6,05 procent te bereiken US $ 17900000000 in 2013. BPOs zal een groei van 9,8% en de verwachte marktomvang van hebben US $ 1660000000 geven de grootste hoeveelheid van de groei betekenen in 2013.

Een interessant precedent dat was vermeldde ook daar en ik kon instaan ​​voor haar hebben gewerkt in credit card collecties voor Amerikaanse banken voor een BPO een decennium geleden. Ik herinner me dat toen de Amerikaanse regering de Fair Credit Reporting Act meer dan een decennium gewijzigd geleden om klanten een gratis krediet jaarlijks verslag ontvangen van de agentschappen, het had een vlaag van oproepen naar Indiase BPOs en zakelijke was gegroeid om te gaan met hogere call volumes.

Het Amerikaanse verzekeringsmaatschappijen zijn begonnen met het uitwerken van de details om de hogere oproep volumes verwerken volgens IT-adviesbureau ISG. “Veel betalers zijn van plan om de verwachte stijging van de vragen van klanten door het opvoeren van het personeel borstvergroting inspanningen en het verstrekken van script-gebaseerde training, zodat agenten kunnen inspelen op specifieke vragen”, aldus Al Denis, directeur bij ISG, die in een blog schreef op de website van het bedrijf. Hij voegde daaraan toe dat bedrijven ook analytics moet gebruiken om vragen van klanten te begrijpen en te formuleren sterker actieplannen.

De meeste BPOs in India die omgaan verzekering klanten hebben al een robuuste technologie steun en een sterke trainingsproces gezien de uitgestrekte aard van de werkzaamheden in verband met de behandeling van verzekeringen customer care. Gezien deze ontwikkeling, zou veel van het bedrijfsleven en de groei betekenen in alle segmenten binnen BPO bedrijven in India.

Nou, hoewel de onzekerheid over de Amerikaanse gezondheidszorg wet is een hindernis voor verzekeraars van het maken van de investeringen om deze werklast. Ondanks de gezondheidszorg wet wordt aangenomen in 2010, een aantal pogingen van de Republikeinse partij om de wet in te trekken en een Supreme Court hoorzitting over de wettigheid bracht een gebrek aan zekerheid op het gebied van de daadwerkelijke uitvoering. We zullen moeten afwachten en kijken waar je gaat en hoe snel deze ontwikkelingen gebeuren.

Amerika offline: Congres bluescreens gehele gov’t; Dag 1 van de VS gov’t shutdown: Healthcare.gov noodlijdende, NASA geaard; Facebook: 17M gebruikers gegenereerde 45M posts over gov’t shutdown al; Is het Congres catastrofaal gebroken, of is het te doen precies wat het is ontworpen om te doen?

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

Meer op de website dekking van de Amerikaanse overheid shutdown