Olympics uitdaging: Filteren haatmail

IBM werkt nauw bewaken van het geheim van de filtering technologie is het gebruik van het Olympisch beschermen; fanmail site van hate mail, politieke propaganda en ongepaste inhoud.

Miljoen van e-mails worden verwacht via de site door te geven aan de meer dan 10.000 atleten uit meer dan 100 landen concurreren op de Olympische Spelen in Sydney.

Terwijl de meeste berichten worden verwacht bemoedigend en congratulatory, zijn IBM, (IBM) staat voor een grote taak uitgefilterd mogelijk berichten beschadigen.

IBM woordvoerder Natalie Harms zei dat de technologie was een verbetering van het filter gebruikt tijdens de Olympische Winterspelen van Nagano 1998, waar 300.000 berichten aan concurrenten werden gestuurd.

Dat was een zeer kleine Olympische Spelen en we verwachten een veel meer verkeer in Sydney, “zei ze.

Het filter is ontworpen om te zoeken naar woorden en zinnen verondersteld als onbehoorlijk te zijn en elk bericht met een dergelijke inhoud te blokkeren.

Het zal niet alleen filteren pornografie, zal haat mail en politieke propaganda te filteren ook.

Fanmail is voor de fans om de atleten brieven van aanmoediging en felicitaties en dit soort positieve berichten hebben een groot voordeel voor beide partijen te sturen, “zei ze.

De website is reeds geopend en iedereen kan fanmail nu te sturen, maar de atleten zal niet ontvangen totdat ze verhuizen naar het Olympisch Dorp van 2 september.

Zij zullen het openen van een speciaal opgezet Surf Shack InternetcafĂ© afgebouwd door IBM met 60 Aptiva PC en ThinkPad notebooks. Zij zullen ook in staat zijn om hun persoonlijke webpagina’s van het internet cafĂ© te werken.

IBM heeft voorbereidingen getroffen voor meer dan 10.000 atleet persoonlijke homepages op de fanmail website.

De atleten in staat om hun eigen homepages te ontwerpen met software die door IBM zal zijn en in staat zijn om ze bij te werken wanneer ze willen zijn.

dat tot de atleten zal zijn – terwijl IBM de sites zal handhaven het zal niet de individuele woning pagina’s te maken.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

De site wordt gehost op heavy-duty RS6000 supercomputers hoofd te bieden aan de verwachte vraag.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs