Oneflare ogen UK expansie na AU $ 1 miljoen financieringsronde

Australische online services markt startup Oneflare heeft beveiligd AU $ 1 miljoen aan tweede-ronde-financiering, waardoor de totale investering tally tot AU $ 1.500.000.

De nieuwe ronde van financiering uit Equity Venture Partners ‘Les Szekely, de Seed Fonds Sydney Garry Visontay en Dr Jeffrey Tobias van de Strategy Group draagt ​​bij aan de AU de onderneming in haar eerste ronde halverwege ontving vorig jaar $ 500.000 – ook uit dezelfde trio van investeerders.

Terwijl de meeste van de nieuwe geld in het bedrijf de verkoop en marketing teams en operaties zullen worden gepompt, is het ook voorzien van haar mede-oprichters Marcus Lim en Adam Dong met het vooruitzicht van de uitbreiding van het buitenland.

Lim, die ook CEO van het bedrijf, vertelde de website dat het Verenigd Koninkrijk waarschijnlijk de eerste internationale markt waarin het bedrijf zou uitbreiden zal zijn.

We zijn het verkennen van internationale mogelijkheden, hebben we het Verenigd Koninkrijk geïdentificeerd als een plek voor een internationale expansie mogelijkheid om in de komende 12 maanden, “zei hij.” We zouden beginnen met een soft launch, en we zouden volgen met een hard launch.

Lim zei dat hij op zoek is naar het Verenigd Koninkrijk als een eerste stap in het buitenland omdat het een hoger potentieel voor de return on investment in vergelijking met een aantal andere markten zoals de Verenigde Staten, die is verzadigd met soortgelijke diensten, en Nieuw-Zeeland, dat heeft vertegenwoordigt een veel kleinere potentiële klanten om gebruik te maken.

Het bedrijf, dat werd opgericht in 2011 en bootstrap zijn weg naar schaalbaarheid tot het ontvangen van haar eerste ronde van de financiering van vorig jaar, exploiteert een online marktplaats voor het huren van de lokale service professionals.

Zij stelt momenteel een gemeenschap van ongeveer 50.000 Australische bedrijven in meer dan 200 zakelijke categorieën en ziet ongeveer 500.000 bezoekers per maand.

Tot nu toe een groot deel van zijn investering is gegaan in de ontwikkeling team, met inbegrip van de technici en programmeurs. Maar dat is helemaal klaar om te veranderen, als nieuwe financiering van het bedrijf zal toelaten om aanzienlijk pad van haar sales en marketing personeel.

Voorheen hadden we altijd erg tech gericht geweest, “zei Lim.” We hadden de ingenieurs en de technische kant van de zaak, maar we hadden niet de marketing kant van de dingen.

“We verwachten dat ons team verder uit te breiden in de komende maanden. We zien een zeer verheugend groei van de baan volumes elke week, en we zullen het toevoegen aan onze sales, marketing en customer service mogelijkheden in lijn met deze groeiende vraag”, zegt hij genoemd.

Oneflare’s internationale expansie vooruitzichten komen slechts enkele maanden na de lokale online klusjes outsourcing markt Airtasker zei dat het is, overweegt uit te breiden in de Verenigde Staten.

Airtasker CEO Tim Fung vertelde de website op het moment dat in het buitenland uit te breiden, met name in New York, was in de werken voor een tijdje.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

“De reden waarom we dachten dat de markt was zo sterk was, omdat het heeft grote stedelijke dichtheid, en het komt allemaal neer op de liquiditeit, naar locatie,” zei hij.

Ondertussen Oneflare de laatste ronde van de financiering komt als cafe industry website CoffeeJobs.com wordt opgepikt door Melbourne gevestigde cafe search app-ontwikkelaar startup Beanhunter.

Hoewel de waarde van de overname is niet bekendgemaakt, Beanhunter chief James Crawford zei dat de aankoop was een van de bouwstenen die leidt naar een aankomende subsidieronde, en is een goede strategische match voor het bedrijf.

We zien dit als een huwelijk in de hemel “, zei Crawford.” Beanhunter 12.000 cafés zullen nu direct toegang tot CoffeeJobs.com te helpen bij het vinden van hun meest waardevolle bezit: hun personeel, en in het bijzonder de beste barista’s. Met meer dan 1,2 miljoen pageviews per maand en de groei op jaarbasis van 100 procent, is het gecombineerde bedrijf klaar voor een nog snellere acceleratie.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven