Optus alarmen Queensland klanten met zomertijd

Optus en Virgin klanten in Queensland werden wakker een uur eerder dan gebruikelijk vanochtend toe te schrijven aan een dingen in de klok van de mobiele netwerk dat automatisch de tijd in duizenden telefoons in het hele land aangepast.

In tegenstelling tot de rest van de oostkust staten in Australië, heeft Queensland verzette verhuizen naar zomertijd tijdens de warmere maanden van het jaar. Dit betekent dat Queensland is een uur achter de Nieuw-Zuid-Wales, het Australian Capital Territory en Victoria.

Vanmorgen, de ABC gemeld dat sommige Queensland bewoners in lijn met de rest van de oostkust van Australië voor een korte tijd na de Optus mobiele netwerk werden gebracht geduwd zomertijd om telefoons van klanten in de staat.

Optus niet uit te leggen wat de oorzaak van het probleem, maar zei dat het was vanmorgen opgelost.

“Als gevolg van een technisch probleem, geselecteerd Optus klanten in Southern Queensland tijdelijk zagen hun mobiele klokken veranderd in een uur vooruit,” een woordvoerder van Optus zei in een verklaring.

“We hebben vaste het probleem vanochtend, dus alles wat mobiele telefoons zijn nu terug naar de juiste tijd. Optus verontschuldigt zich aan alle klanten die vanmorgen het eventuele ongemak ervaren.”

De fout doet denken aan de bug in iOS 4 2010 die wakker Australiërs komende uit de zomertijd een uur eerder dan verwacht.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië