Optus het aanbieden van gratis EPL abonnementen voor klanten

Optus mobiel en breedband klanten kunnen nu kopen Engels Premier League (EPL) abonnementen, waarbij de telecommunicatie-carrier het aanbieden van de 2016-17 seizoen gratis voor degenen die zich aanmelden op 31 juli.

Nieuwe en bestaande klanten in aanmerking komende post-paid, SIM-only, mobiele breedband, en thuis breedband plannen kunnen zich aanmelden van maandag, maar zal worden berekend vanaf juli 2017 voor het seizoen 2017-18.

Degenen die zich aanmelden na 31 juli 2016, zal ook in rekening worden gebracht AU $ 15 per maand voor het komende seizoen op de plannen ter waarde van minder dan AU $ 85 per maand.

Optus ‘kersverse directeur van Marketing en Product voor de Consumer divisie, Ben White, gemarkeerd zijn eerste week in de baan met de aankondiging van het gratis aanbod.

“Optus heeft een track record van het aanbieden van klanten goede prijs-kwaliteitverhouding plannen, vol met data en royale oproep insluitsels, tegen betaalbare prijzen”, zei White.

Vandaag, we schudden van de markt nog meer door het aanbieden van onze klanten meer van de inhoud die ze liefhebben. Uit data-vrij prepaid muziek streamen naar de Premier League, Optus is het veranderen van de verwachtingen van hun telco provider.

Optus zal ook klanten in staat stellen op de concurrenten ‘vaste breedbandnetwerken naar de EPL streamen naar hun tv’s – zolang ze zijn Optus mobiele klanten en betalen een extra AU $ 5 per maand voor de ja TV door Fetch Mini-apparaat, die beschikbaar zal worden gemaakt in juli.

“We begrijpen dat sommige klanten ofwel niet kunnen of niet willen om hun breedband providers te veranderen, maar toch wil de Premier League,” White toegevoegd.

De mini-apparaat is een geweldig alternatief, omdat het werkt op een vaste internet service in Australië en geeft fans toegang tot de Premier League live en on demand via het grote scherm.

Optus is ingesteld op satelliet-plannen aan te kondigen in juli voor die wonen in regio’s waar vaste breedband is niet die van een voldoende hoge kwaliteit om EPL spellen streamen.

White’s promotie naar de consument rol, die de verantwoordelijkheid voor Optus ‘TV en entertainment diensten omvat, werd aangekondigd op vrijdag, met CEO Allen Lew noemde het een stap in de richting van het waarborgen van de onderneming is “goed geplaatst om de volgende fase van onze transformatie te leiden, beginnend met de lancering van de Engels Premier League “.

In zijn nieuwe rol zal White ook controle over Optus ‘mobiele en vaste producten, merk en communicatie, analyses en inzichten, “innovatie”, en de merken Virgin Mobile en Vividwireless.

Optus in april kondigde een reeks van ontslagen toestaan ​​van een “hervormen” van de werknemers te midden van haar transformatie tot een multimediabedrijf in plaats van een pure telecommunicatiemaatschappij. De transformatie werd afgetrapt door de overname in november van de exclusieve Australische uitzendrechten aan de EPL voor de komende drie seizoenen.

Optus heeft gezegd dat zij zal uitzenden van de EPL over zijn ja TV platform op een 24/7 kanaal via de Fetch set-top box en de Apple TV, maar ook door middel van apps, een website, en een satelliet-dienst voor meer afgelegen kijkers.

“We zijn het creëren van een punt van verschil met onze concurrenten … we zijn uitgegroeid tot een mobiel geleide entertainment merk,” Lew zei tijdens de financiële resultaten van Optus ‘noemen vorige maand.

Het zal zijn op Apple TV. We hebben deze overeenkomst ondertekend, en het zal beschikbaar zijn op Apple TV tegen de tijd dat de eerste wedstrijd van het seizoen komt in augustus.

Als u al een Apple TV set-top box, of als u al toegang tot entertainment via een internet-portal of een mobiele app, heb je niet nodig om een ​​[Fetch TV] set-top box te kopen.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Als onderdeel van haar media bod, Optus kondigde ook aan 10-jaar bezig met het Olympisch Comité Australische en Paralympisch Comité, en een FIFA World Cup-uitzendingen sub-licentie.

Optus “consument bedrijf gerapporteerde winst voor rente, belasting, afschrijvingen en amortisatie (EBITDA) van AU $ 2460000000 voor FY15, een stijging van 6,1 procent op jaarbasis vanaf AU $ 2320000000, op de operationele omzet van AU $ 7530000000, een stijging van 4,2 procent.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice