Oracle H-P: stoppen met het misbruiken van de gerechtelijke procedure

Oracle heeft een motie (PDF-download) ingediend tegengestelde verzoek H-P’s om records te verzegelen. Het begint

Deze zaak is een misbruik van de rechtsgang-een publiciteitsstunt in een bredere campagne om de schuld op Oracle te leggen voor de verstoring die zullen optreden bij HP’s Itanium-server bedrijf onvermijdelijk tot een einde komt. HP heeft onhoudbaar zelf en duizenden klanten stak op het einde van een zeer lange poot omdat HP, bijna alleen nu, klampt zich vast aan een decennia oude microprocessor architectuur-Intel’s Itanium-chip line-dat geen toekomst heeft. Intel heeft willen Itanium productie stop te zetten voor de komende jaren, en HP weet dat. De prestaties voordeel ten opzichte van x86-microprocessoren Intel’s die ooit gerechtvaardigd Itanium is vandaag de dag effectief verdwenen. Maar het einde van de Itanium is een business ramp voor HP, die een groot percentage van de totale winst van Itanium ondersteuning overeenkomsten genereert. Dus in plaats van het vertellen van haar klanten de waarheid over de plannen van Intel’s voor de geleidelijke afschaffing van de Itanium-platform, en het helpen van de klanten de overgang naar Intel Xeon-systemen of andere alternatieven, HP bestendigt de mythe dat er een lange roadmap 10-jarige voor Itanium ontwikkeling.

Zo begint de laatste beweging in de voortdurende vete tussen Oracle en H-P via Oracle dropping ontwikkeling voor de Itanium-processor. Het wordt beter (of slechter afhankelijk van wie je bent)

Nu HP klaagt Oracle voor het lef om klanten de waarheid vertellen “en” Het is bezig met een massale campagne om belasteren Oracle voor deze aankondiging, het planten van anti-Oracle verhalen in de pers en het opzetten van een webpagina met propaganda die probeert te maken Oracle de schurk voor naar verluidt het stopzetten van Itanium-ondersteuning.

Ik heb een aantal van die ‘geplant’ verhalen gezien en gevoeld dat H-P werd betreden een gevaarlijke weg, gezien de vasthoudendheid van de juridische dienst van Oracle bij het snuiven van alles met een vleugje van BS.

De stof van conclusie Oracle’s is dat er geen juridisch bindende samenwerking met H-P naar Itanium ontwikkeling voort te zetten. Daarbij gooit alles, maar het aanrecht bij H-P in een poging om een ​​foto van een harde gedaan door ex-partner te schilderen.

Het drukt Larry Ellison, CEO van Oracle’s ‘ongenoegen’ op verdrijving Mark Hurd’s. Het verwijst naar Ray Lane, H-P niet-uitvoerend voorzitter als een ‘ontevreden voormalige Oracle executive.’ En als voor de benoeming van Léo Apotheker, voormalig CEO van SAP aan de CEO plek op H-P? “… Kort van het branden van een Oracle-vlag in het openbaar, HP kon niet meer gedaan om het even welke zogenaamde vernietigen” partnerschap “met Oracle dan zij heeft gedaan door het inhuren van Le? O Apotheker.” En dan natuurlijk de $ 1300000000 jury verrekening SAP in het voordeel van Oracle werd opgenomen.

De enige andere plaats die ik heb zulke scheldwoorden gezien is in echtscheidingszaak papieren.

Het zal interessant zijn om te zien wat Bill Wohl, H-P’s communicatie chief heeft zijn mouw door middel van een reactie. Oracle Exadata: Op welke manier dit geval gaat, Oracle is glashelder dat hij zichzelf ziet in een bitter gevecht met H-P de prijs voor die duidelijk is gemaakt.

Dit soort van indiening geven inzicht in de psyche van een bedrijf dat niet verloren voor de klanten. Terwijl ik kan geen commentaar geven over de gegrondheid van het betoog van Oracle’s, het gebruik van de taal laat niets aan de verbeelding over. Het klinkt als een woeste dier blaffen naar bloed. Is dat het beeld Oracle wil portretteren? Als iemand tegen mij zei vandaag: het is niet wat er wordt gezegd, maar de manier waarop het wordt gezegd.

Maar meer to the point, heeft H-P echt dit soort van afleiding wanneer er andere activa zou kunnen uitbuiten in de markt nodig?

Afbeelding gewonnen uit Laughing Squid

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro