Oracle kondigt Oracle VM Server voor x86 versie 3.1

Oracle onlangs een update uitgebracht voor VM Server voor X86. Het bedrijf hoopt dat de verbeteringen in de gebruikersinterface, de opslag en back-up prestaties, drivers voor Windows – die zijn gevalideerd door de Microsoft Server Virtualization Vendor Program (SVVP), en het opnemen van een groot aantal applicatie templates aan applicatie-integratie te verbeteren zal helpen bij het zaken winnen VMware, Citrix, Microsoft en Red Hat.

Microsoft en Red Hat maken soortgelijke beweringen over hun software stack.

Dit doet me denken aan de Windows versus UNIX of Linux oorlogen de industrie zag tien jaar geleden.

De criteria moeten omvatten ecosysteem ondersteuning, de beschikbaarheid van het management, storage en security tools en ondersteuning door leveranciers van de besturingssystemen, development tools en toepassingen in de portefeuille van het bedrijf.

Als uw onderneming sterk afhankelijk is van Oracle-software, alleen deze hypervisor kan de beste keuze zijn. Als de IT-infrastructuur, daarentegen, bestaat uit een mengsel van besturingssystemen applicatieontwikkelgereedschappen en toepassingen, elk uit een andere leverancier, de keuze is veel minder duidelijk. Het zou verstandig zijn in dit scenario om hulpmiddelen die worden ondersteund door de grootste gemeenschap te selecteren zijn.

Oracle koopt logfire voor cloud-based warehouse management

Eyeing Oracle OpenWorld: What’s in store

Oracle’s Database 12c R2: Boom, mislukking, of meh upgrade cyclus vooruit?

? Werkdag pakt mid-momentum in de markt, heeft als doel te winnen temidden van Oracle-NetSuite fusie

Big Data Analytics; Oracle verwerft logfire voor cloud-based warehouse management, Enterprise Software; Eyeing Oracle OpenWorld: What’s in store, Enterprise Software, Oracle’s Database 12c R2: Boom, mislukking, of meh upgrade cyclus vooruit; Cloud; Werkdag grijpt mid? -markt momentum, heeft als doel te winnen temidden van Oracle-NetSuite fusie

Geïntegreerde versus beste van het ras keert terug als een wapen in de concurrentiestrijd

Mocht Oracle VM Server uw keuze?