OS X Mountain Lion ‘verenigt software-update in Mac App Store

heeft niet alleen de laatste incarnatie van OS X van Apple — zoals het nu bekend is, zonder de Mac voorvoegsel, die is gereserveerd voor hardware — unified een reeks van functies van zijn mobiele iOS-platform in de desktop en laptop-besturingssysteem, een paar meer verrassingen worden nog steeds ontdekt.

Apple bevestigd op de website deze avond dat het stroomlijnen van derden toevoegingen en software-updates, samen met het besturingssysteem releases, updates en fixes, in de Mac App Store.

Waar men normaal zou hit “Software-update ‘uit het Apple-logo aan hun machine met bug fixes, software-updates, en zelfs hele besturingssystemen te werken, zal de Mac App Store de centrale hub voor alle noodzakelijke updates geworden.

De Mac App Store, introduceerde toen de voorganger van de onlangs aangekondigde besturingssysteem van ‘De Leeuw’ was de eerste duw in de media schijnwerpers, was gereserveerd voor Apple-producten en third-party ontwikkelaar van toepassingen. Het was in feite wat iTunes was voor de muziek, maar ook voor applicaties en games.

Apple’s Mac App Store in december vorig jaar, iets meer dan twee maanden geleden, had meer dan 100 miljoen applicaties die worden gedownload van het, allemaal in de ruimte van een jaar. Zonder twijfel, zoals de website van Larry Dignan opgemerkt, heeft het succes van de iTunes App Store geĆ«muleerd.

Mac-gebruikers die ofwel hebben aangepast van Windows of Linux onlangs — zoals ikzelf — of ervaren gebruikers die met Apple al jaren, kan verbijsterd door het gebrek aan duidelijke algehele verandering. Er zijn duidelijke veranderingen en ze op de loer liggen onder de oppervlakte. Maar in tegenstelling tot Windows — misschien een ongepaste paradigma te vergelijken met — gebruikers kunnen bevinden zich vaak bezorgd over de esthetische verandering, is de functie verschuivingen, of het zoeken naar de menubalk (hint: Vista, Windows 7).

Met een beetje geluk kan Microsoft dit kader model van application stores te nemen en toe te passen net zo succesvol als Apple. Dit is geen punt van het gooien van Apple vs Microsoft in een kooi en gedwongen om te vechten tot de dood. Uiteindelijk, op zoek naar gelijkheid voor alle gebruikers, ongeacht of Mac-gebruikers of Windows-gebruikers, moeten profiteren van het succes van Apple. Als Microsoft iets kunnen leren, het is van zijn oude tegenstander, Apple.

Ook nemen nota dat ‘Mountain Lion’ download alleen via de Mac App Store, iets eerder gezien met ‘Leeuw’ zal zijn. Het is als een self-eten taart, of een stuk van zelf-unboxing Ikea meubilair.

de website.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

Apple verkocht meer iOS-apparaten in 2011 dan Macs verkocht in 28 jaar; Larry Dignan: ‘Mountain Lion’: Een andere stap in de richting van iOS, Mac eenwording; Apple Mac App Store: 100 miljoen downloads en een model te emuleren; Zeven maanden op: Too veel, te vroeg voor een grote Mac OS X-update; Say Hello to Mountain Lion (aka Mac OS 10.8); Apple’s OS X 10.8 Mountain Lion is voorzien van Twitter, geen Facebook, Mary Jo Foley:? Zal Microsoft volgen Apple en terug te keren naar zijn vroegere openbaarmaking playbook?

? Beginnen met Linux in de vroege dagen

Linux survival guide: Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen

Enterprise Software; Sweet SUSE! ? HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; Enterprise Software, te beginnen met Linux in de vroege dagen, Linux, Linux survival guide:? Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen