Over het algemeen opslag inkomsten glijdt, maar EMC blijft top dog

Opslag inkomsten gleed in het vierde kwartaal – het eerste kwartaal dia in meer dan vijf jaar, volgens IDC. De schuldige: Zwak server verkoop dat de vraag naar opslagsystemen verminderd.

IDC-rapport geeft aan dat zwakke IT-uitgaven zelfs is het raken van de storage-industrie, die verzengende groei van laat als enterprise winkel meer informatie heeft genoten.

De totale disk storage-systeem was de omzet $ 7300000000 in het vierde kwartaal, een daling van 5,9 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar geleden. Totale opslagcapaciteit capaciteit van het systeem geleverd bereikt 2.460 petabytes, een stijging van 27,3 procent ten opzichte van een jaar geleden. Opslag fabriek daalde de omzet 0,5 procent in het vierde kwartaal.

Volgens IDC zijn er een paar bewegende delen in de storage-industrie. High-end opslagsystemen werden bevroren door langer te kopen cycli en bedrijven dat de uitgaven stopgezet. Mid-range en low-end opslagsystemen zagen een sterke vraag.

Door het marktaandeel, EMC blijft de top hond met 23,3 procent van de markt. IBM heeft 15,7 procent van de markt. EMC was ook de marktleider in network attached storage met een ruime marge. Hier is een blik op de totale opslag klassement

Bron: verklaring IDC

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip