Panasonic lanceert bug bounty-programma

Panasonic heeft de gelederen op zoek naar hulp van buitenaf om te ontdekken en patch beveiligingsfouten in de producten van het bedrijf verbonden door de lancering van een bug bounty programma.

bug bounty programma van de tech reus, gehost op HackerOne, zal beginnen met “een selecte groep van hackers” uitgenodigd om deel te nemen aan DefCon Conference van dit jaar in Las Vegas.

Hoewel weinig details zijn momenteel beschikbaar op de pagina van de bug bounty platform, Panasonic zegt dat het project zal zich richten op avionics, in het bijzonder, in-flight entertainment systemen ontwikkeld en verkocht door het bedrijf.

Panasonic Avionics zegt dat het bedrijf is het nemen van deze stap “zoals het is erkend als best practice voor een effectieve beveiliging door het identificeren van de zwakke punten op internet aangesloten systemen.”

Panasonic Avionics is altijd een pro-actieve benadering van beveiliging genomen, “zei Michael Dierickx, directeur van security engineering en ISO bij Panasonic Avionics Corporation.” We hebben uitgebreide procedures om potentiële en opkomende kwetsbaarheden te identificeren, en wij ook bezig met beveiliging overleg firma’s die verschaffen penetratie testen en andere diensten.

Toch zijn deze teams brengen een frisse blik en innovatieve manieren om te zoeken naar mogelijke problemen, “Dierickx toegevoegd.” We willen deze out-of-the-box denken te benutten en het creëren van een win-win scenario dat zowel Panasonic en deze gemeenschap voor beloont ons harde werk en toewijding.

Het is nog niet bekend wat kwetsbaarheden geldig zal worden beschouwd, wat beloningen worden aangeboden of wanneer het project zal naar andere security onderzoekers worden uitgerold.

In juni bug bounty platform HackerOne verhoogd $ 25.000.000 in een nieuwe financieringsronde, waardoor de totale financiering van $ 34.000.000.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

De kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar; Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start; de Hyperledger Project groeit als gangbusters; Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer