Pinterest huurt Facebook, Apple engineer dierenarts platforms te verbeteren

Pinterest is personeelsbezetting tot al zijn platformen en applicaties in overeenstemming te brengen met het inhuren van een tech industrie veteraan.

Scott Goodson is afgeluisterd als hoofd van Pinterest kern ervaring, belast met het leiden van het sociale netwerk van de mobiele platform en web teams.

Dit geldt ook voor het verbeteren van de prestaties en architecturen over iOS Pinterest en Android apps evenals zijn desktop-kanaal.

Pinterest’s engineering team is explosief gestegen tot meer dan 200 werknemers, van wie velen aangeprezen om high-profile cv bullet points hebben van Google om Quora omvatten.

Goodson komt aan Pinterest uit een andere bekende social media merk sterk gericht op mobiele telefoon om de groei van gebruikers en inkomsten te genereren van deze dagen: Facebook.

Op Facebook, Goodson beheerd engineering teams toezicht op de experimentele Paper nieuwslezer app Instagram en iOS voor iOS. Hij leidde ook de native code herschrijven van de kern Facebook-app.

Voorafgaand aan Facebook, Goodson bracht vier jaar bij Apple, waar hij de belangrijkste auteur van de Calculator en de voorraden apps en één van de eerste tien ingenieurs toegewezen om te werken op de iPhone OS 1.0 was.

Goodson gewerkt aan een aantal andere projecten bij Apple, met inbegrip van Openbaar vervoer voor Maps, goed voor YouTube, Instellingen voor iPad en diende als de tech voorsprong van Game Center.

Pinterest is het gevoel uit allerlei verschillende mogelijkheden en regelingen over mobiele kanalen onlangs.

Eerder deze maand, het in San Francisco gevestigde bedrijf onthulde “Buyable Pins,” een nieuwe truc e-commerce, dat het sociale netwerk als een digitale storefront kon stollen.

Buyable pinnen waren gepland voor lancering in de Verenigde Staten voor het eerst op Pinterest iPhone en iPad apps binnen de volgende paar weken. Een Android-inzet werd beloofd om later te volgen op een unrevealed datum.

Vreemd genoeg, de desktop versie – beloofde ook in een toekomstige onbekende versie – werd gezegd dat de eerste mobiele uitrol parcours, mogelijk als gevolg van zowel Pinterest op de lange termijn vooruitzichten en de algemene mobiele commerce trends in de toekomst. Zulke uiteenlopende onderwerpen en tijdschema’s zouden kunnen zijn op de top van de agenda Goodson’s zeer binnenkort.

Indiase bedrijven nog steeds op sociale media voordelen te maximaliseren; Social media ROI meting moeilijk maar noodzakelijk; Worden social media silo’s tegenhouden bedrijfsresultaten?

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië