Piraterij preventie vs. policing: Industrie debatten piraterij code, website blokkeren

Telecommunications Industry Group Communications Alliance woensdag gastheer van een panel van rechthebbenden, internet service providers (ISP’s), en intellectuele eigendom deskundigen om de voortgang van de twee belangrijkste onderwerpen in de politie van piraterij in Australië te bespreken: de nog onvolledige three-strikes-code en de onlangs overleden-website te blokkeren wetgeving.

Zowel de code en wetgeving moeten nog de kwestie van de verdeling van de kosten tussen de ISP’s, houders van rechten, en de overheid op te lossen, met houders van rechten met het argument dat de eerste in de inspanning moet bijdragen aan de politie piraterij, omdat ze nu content providers, ook.

Deze nauwe toezicht op en de politie van piraterij is de lijn te blijven worden geduwd, ondanks de aanwezigen op het paneel al eens dat de beschikbaarheid van de inhoud, zowel in termen van kosten en tijdigheid, is de sleutel tot het verminderen van piraterij.

Echter, de eisen van de overheid en de verlangens van rechthebbenden betekenen de industrie blijft ijverig moer uit de details van de code, die zal zich richten op de “opvoeding” van de consumenten – met een gestage stijging naar meer strafmaatregelen.

In april, een piraterij code geschreven in samenwerking met ISP’s, houders van rechten, en Comms Alliance werd voorgelegd aan de Australische Communicatie en Media Autoriteit (ACMA), in overeenstemming met de deadline die door de procureur-generaal George Brandis en Communicatie minister Malcolm Turnbull.

de ontwikkeling van de code had besteld in weerwil van een lek van de Trans-Pacific Partnership (TPP) ontwerp-document in november 2013 te zeggen dat een three-strikes piraterij beleid niet zou worden opgenomen in de internationale handelsovereenkomst, waaraan Australië zullen worden onderworpen.

Onder de conceptcode [PDF], zal houders van rechten rapporteert aan ISP’s identificeren van IP-adressen die naar verluidt inbreuk hebben gemaakt op het auteursrecht, met de ISP’s om vervolgens te passen IP-adressen met rekeninghouders en stuur de bijbehorende klanten inbreuk mededelingen te sturen. Klanten kunnen drie keer over een periode van 12 maanden worden gewaarschuwd escalerende -educatie, waarschuwingen, en de definitieve mededelingen, waarna de ISP betrokken gegevens van een gebruiker verkregen door middel van een federale rechtbank orde moet maken.

Een copyright informatiepaneel (CIP), bestaande uit twee ISP vertegenwoordigers, twee vertegenwoordigers van de rechthebbende, en twee vertegenwoordigers van consumentenorganisaties, zal worden beslist en het systeem te behouden, maar moet nog worden benoemd.

Het regime werd oorspronkelijk ingesteld van 1 september tot en worden uitgevoerd, maar moest worden geschoven als gevolg van haperende onderhandelingen over de opgelegde door het instellen van deze regeling kosten, en de vraag of de 70 ISP’s betrokken zal geen vergoeding voor wordt verlangd te dwingen auteursrechten namens rechthebbenden. Dit zou weer in strijd zijn met de TPP, met een lek in oktober vorig jaar waaruit blijkt dat het partnerschap handel had besloten ISP’s moeten niet te hoge kosten die voortvloeien uit de verplichtingen aan de schending van het auteursrecht van de gebruikers te voorkomen dragen.

In een poging om de kosten waarschijnlijk worden gedragen door ISP’s in te sturen inbreuk berichten aan klanten te bepalen, Comms Alliance vorige maand bleek dat ISP’s en rechthebbenden samen hadden opdracht gegeven tot een “onafhankelijke deskundige”.

Tijdens het panel op woensdag, Gary Smith, Optus hoofd van de naleving van de regelgeving en zaken, en voorzitter van de Werkgroep 66, waarbij de three-strikes-code ontwikkeld, zei dat de rol van de ISP’s is veranderd van alleen het verstrekken van een communicatiedienst aan de uitbreiding van hun systemen aan bieden streaming video’s en over-the-top spelers.

Als zodanig, “de regering heeft fit om een ​​grotere administratieve lasten voor ISP’s op te leggen gezien,” zei Smith in Sydney op woensdag.

Bruce Meagher, directeur Corporate Affairs bij Foxtel, overeengekomen, met het argument dat de content providers hebben een belang bij het voorkomen van piraterij en als zodanig moeten bijdragen aan de kosten.

“We hebben hetzij rechtstreeks, hetzij via partnerschappen en regelingen betoogd dat er redenen zijn waarom ISP’s een deel van die kosten moeten bijdragen … want we zitten allemaal in hetzelfde schuitje, en zoals internetproviders steeds meer content providers, ik ben er zeker van dat het bedrijf noodzakelijk om ervoor te zorgen dat mensen eigenlijk waarderen deze diensten, waarbij ze op en betalen voor hen, zullen meer en meer belangrijk voor hen, “zei Meagher.

Zowel Meagher en Smith zei dat het doel van de regeling is om “onderwijs” en “awareness” van inbreuk op auteursrechten te bevorderen – hoewel Meagher toegegeven dat rechthebbenden waren niet tevreden met de huidige vorm van de code, zoals ze waren na iets meer bestraffende. Hij suggereerde dat een hoog volume van de aankondigingen zou nodig hebben om te worden verzonden naar de code serieus door de consument te worden genomen.

Dit is in wezen een opleiding code “, erkende hij.” We deden pleiten voor een code die meer tanden hadden dan deze code heeft, we waren niet succesvol in dat argument. Dus, wat we nodig hebben is om deze code te zijn met een demonstratie-effect op de gemeenschap, voor genoeg mensen te krijgen mededelingen voor die dingen bekend zijn, worden bewust te maken van al deze kwesties, en hopelijk met een educatief effect.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Ongeacht, worden zodra de definitieve mededelingen verstuurd en de consument informatie worden verkregen via de Federale Hof, zal strafmaatregelen worden gezocht.

Terwijl Smith zei een eenvoudige, uniforme brief zou worden geformuleerd, zal dit waarschijnlijk worden beïnvloed door de rechterlijke beslissing onlangs in het Federale Hof, eerder deze maand, justitie Perram geoordeeld dat Dallas Buyers Club ontwerp brieven te sturen naar vermeende inbreukmakers in had voorbijgeschoten zijn aanspraken op schadevergoeding, en zou moeten worden herschreven.

Rajiv Shah, BAE Systems algemeen directeur van International Services and Solutions ANZ, sprak op het paneel Comms Alliantie over een soortgelijk piraterij code die momenteel in het Verenigd Koninkrijk worden uitgevoerd, hoewel hij toegaf dat het, ook, is alleen in de formatieve fasen.

Three-strikes piraterij code

Website-blokkerende wetgeving

Beschikbaarheid van inhoud

Digitale wijziging van de wet Copyright

Op grond van deze verordeningen, zal de vermeende overtreding van het auteursrecht in het Verenigd Koninkrijk worden verzonden vier waarschuwingen via e-mail, het verhogen van de ernst – hoewel, volgens Shah, deze aankondigingen zijn zonder de dreiging van betekenis, in plaats gericht puur naar het onderwijs. Vermeende copyright overtreders krijgen ook een periode van 20 dagen van genade tussen mededelingen.

Daarentegen Patrick Fair, partner bij advocatenkantoor Baker & McKenzie, zei dat onder de strengere Australische code, als een consument waren om te genieten van een “binge weekend”, waarin ze een hoog volume van auteursrechtelijk inbreukmakende content gedownload, ze kunnen allemaal ontvangen drie mededelingen in een keer.

Rechthebbenden en ISP’s in het Verenigd Koninkrijk zijn ook verder te onderhandelen over de code, met houders van rechten het maken van een “belangrijke bijdrage” financieel.

Auteursrechtelijke kwesties hebben een consistent probleem doordringt de Australische wetgeving en de politiek, met het paneel Comms Alliance ook bespreken op woensdag de piraterij-website blokkeren van wetgeving die beide huizen van het parlement aangenomen in half juni te worden.

De nieuwe Copyright amendement (Online schending) Act 2015 zullen de houders rechten op een gerechtelijk bevel om websites in het buitenland gehost die geacht worden auteursrechtelijk inbreukmakend materiaal bevatten of vergemakkelijken de gebruiker toegang tot het auteursrecht overtreding te blokkeren materiaal te verkrijgen.

Wanneer een website wordt geblokkeerd door het Federale Hof zal een landing page moet worden gehost informeren elke would-be schenders van copyright over het blok, en het verstrekken van informatie over waar legitieme inhoud kan worden gevonden.

Nogmaals, het opleiden van de consument over piraterij is het gestelde doel van de wet.

We moeten in staat zijn om mensen zowel te onderwijzen over de gevaren en problemen die piraterij oorzaken, en de legitieme middelen waarmee het kan worden bereikt, “zei Meagher, eraan toevoegend dat om dit te bereiken,” De landing page is zeer, zeer belangrijk .

Optus ‘Smith, echter gemarkeerd dat de regering niet heeft aangegeven of het een enkele blokkerende pagina worden doorgestuurd vanuit alle geblokkeerde sites of vele landing pages, die de landing pages, die zou bijdragen aan de kosten van het hosten van de landingspagina’s zouden gastheer zou zijn, of hoe lang een blok zou moeten worden in de plaats.

De kosten werden ook niet voorafgaand aan de passage van de wet bepaald, waarbij de overheid niet het bestellen van een kosten-batenanalyse noch detaillering wie de kosten van de uitvoering van de regeling zou dragen. Er is echter sindsdien naar verwachting ISP’s meer kosten dan AU $ 130.000 per jaar uit te voeren.

Vragen rond de kosten zijn bijzonder relevant na onderzoek [PDF] vorige maand vrijgegeven door het Ministerie van Communicatie bleek dat slechts 21 procent van de respondenten zei een mededeling onderwijs hen zou verhinderen consumeren auteursrechtelijk beschermde inhoud gratis.

Respondenten van de enquête zei dat de belangrijkste factoren die hen zou weerhouden inbreuk in de toekomst een daling van de kosten van de juridische inhoud, de beschikbaarheid van juridische inhoud, en de gelijktijdige release van de inhoud in Australië samen met de rest van de wereld.

“Deze resultaten suggereren dat terwijl er een rol weggelegd voor een auteursrechtaanduiding regeling code in Australië om te helpen bij inbreuk vechten, meer werk moet worden gedaan om juridische inhoud meer betaalbare en meer beschikbaar, om de oorzaken van de inbreukmakende activiteit te bestrijden,” Comms Alliance CEO John Stanton zei in juli.

De wijdverspreide patroon van online inbreuken in Australië, aangegeven door het onderzoek, onderstreept het feit dat de rechthebbenden – zoals aangegeven door de overheid – moet bereid zijn om de meerderheid van de kosten van de exploitatie van een auteursrechtaanduiding regeling betalen, gezien de enorme financiële ondersteboven dat zal vloeien naar de houders van rechten van het veranderen van het gedrag van online overtreders.

Op woensdag Smith erkende dat de explosie in digitale content betekende verschillende benaderingen had wereldwijd met betrekking genomen om de beschikbaarheid, release data geografisch, en prijsstelling. Daardoor was piraterij wijdverbreid.

Het onderzoek door de Australische ministerie van Communicatie is ook gebleken dat gebruikers die de inhoud consumeren betaald in aanvulling op het downloaden van auteursrechtelijk inbreukmakende content eigenlijk meer uitgeven dan gebruikers die alleen niet-inbreukmakende content te consumeren – wat betekent dat de piraterij code kon eigenlijk contra-intuïtief.

“Rechthebbenden ‘meest krachtige tool voor de bestrijding van online schending van het auteursrecht is het maken van de inhoud toegankelijk is, tijdige en betaalbaar voor de consument,” Turnbull zei vorige maand.

Een digitale auteursrecht hervorming waar de kosten worden voorafgaand aan het aanbrengen van wijzigingen aan de wet als in de amendementen van de regering voorstelt aan te brengen in de Auteurswet om aan te passen aan de digitale wereld.

De Australische procureur-generaal van het ministerie onlangs opdracht gegeven voor een kosten-batenanalyse in de aanbeveling van de Australian Law Reform Commission (ALRC) om een ​​fair use bepaling in deze wijzigingen ten uitvoer te leggen – omdat de kosten voor auteursrechthebbenden in plaats van ISP’s zouden worden opgelegd.

Brandis heeft in het verleden genomen het perspectief van de rechthebbenden in rekening houdend met de three-strikes beleid, de website te blokkeren wetten, en nu de wijzigingen van de Auteurswet.

“Zonder een sterke, robuuste auteursrecht, ze lopen het risico te worden bedrogen van de billijke vergoeding voor hun creativiteit die hun toekomt, en de Australische regering zal blijven om hen te beschermen,” zei Brandis in december 2013.

“Bij de beoordeling van de aanbevelingen, zullen we vooral bezorgd om ervoor te zorgen en we zullen de behandeling van het rapport met de opvatting dat er geen afbreuk te doen aan de belangen van de houders en makers rechten worden veroorzaakt benaderen,” voegde hij er in februari 2014.

Australië creatieve industrieën zijn niet alleen een essentieel onderdeel van onze cultuur, ze zijn een bloeiende sector van onze economie. Net als alle andere werknemers in onze economie, hebben zij het recht om de vruchten van hun inspanningen.

Ondanks dit punt van mening dat de Australische Productivity Commissie in juni een voorbehoud dat strengere regelgeving inzake intellectuele eigendom daadwerkelijk concurrentieverstorend gedrag ten nadele van de Australische economie kunnen stimuleren.

De 2013-14 rapport Handel en Bijstand beoordelen [PDF] wees naar de manier waarop de TPP verder zou kunnen stijgen strenge intellectuele eigendomsrechten bescherming zodra het wordt afgetekend.

“De geschiedenis van de IP-regeling aan de orde in de preferentiële handelsakkoorden is niet goed”, aldus de commissie.

Sterker nog, in de mate dat de terugkeer naar IP-houders uitgereikt door strengere IP wetten opwegen tegen de voordelen voor de bredere economie, de bepaling zou ook opleggen nettokosten op beide partners, het verlagen van de handel in en het groeipotentieel in de hele blok.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice