Polar kondigt M600 GPS Android Wear SmartWatch met muziek streaming

Er is nog geen waardig Android Wear SmartWatch gericht op de sporter die wil GPS en muziek streaming, omdat de Moto 360 Sport jammerlijk gefaald als muziekspeler geweest.

Aan de andere kant, de Polar V800 is een fantastische GPS multi-sport horloge geschikt voor de amateur en professionele sporter. Er zijn meestal compromissen gemaakt en het is moeilijk gebleken om alle pols gemonteerd functies in een enkel apparaat te brengen.

Vandaag, was ik erg blij om Polar werken met Google te zien om ons te brengen wat kan de bijna perfecte GPS-sport horloge voor degenen die willen GPS-tracking, hartslag, draadloos muziek streamen, en een high-end SmartWatch in één apparaat. De nieuwe Polar M600 brengt al deze functies samen voor een redelijke $ 329,90.

Gezien de hoge kwaliteit GPS tracking vermogen van Polar apparaten, kan deze nieuwe Polar M600 de lat voor Android Wear smartwatches ingesteld. De Polar M600 is ook Polar’s eerste SmartWatch met geïntegreerde hartslagmeting. Polar is bekend om zijn borst bands hartslag en ik hoop om uit te proberen de nieuwe 6-LED optische hartslagmeter met behulp van gepatenteerde technologie Polar’s.

De Polar M600 is voorzien van een 1,3 inch kleuren touch display, een front-knop voor snelle en eenvoudige training controle, 4GB geïntegreerd opslagruimte voor muziek, het leven van de batterij tot 10 uur voor de GPS-tracking en twee dagen van normaal gebruik, Polar Flow en Android Wear app-ondersteuning, en nog veel meer.

Marco Suvilaakso, Chief Strategy Officer bij Polar, verklaarde

Polar onlangs haar Polar trainingsschema met adaptieve training plannen voor hardlopers voorbereidingen om een ​​5K, 10K, een halve marathon of marathon te lopen. Deze zijn beschikbaar voor Polar horloge eigenaars gratis.

De Polar M600 zal beschikbaar zijn in houtskool zwart en wit poeder later dit jaar voor $ 329,90 zijn. Er zal ook een Polar rode kleur te vervangen band dit jaar beschikbaar zijn. Ik ben al op zoek naar een hoge kwaliteit GPS-horloge met muziek ondersteuning en omdat Garmin nog niet muziek ondersteuning heeft toegevoegd ik waarschijnlijk zal halen de nieuwe Polar M600 wanneer het wordt losgelaten.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië