Professional Heathcare Resources – Oplettende Networks Customer Profile

Ik vind vaak de beste manier om te leren over de gevolgen van specifieke producten hebben op IT-infrastructuur is om rechtstreeks te communiceren met mensen gebruik van maken. Deze keer, Hussein Sh-Ibrahim, IT-directeur van Professional Healthcare Resources, was zo vriendelijk om tijd te nemen uit zijn drukke schema om een ​​paar vragen over wat zijn organisatie aan het doen was en waarom beantwoorden.

Ik ben Hussein Sh-Ibrahim, IT Director Professional Healthcare Resources. Professional Healthcare Resources (PHR), gevestigd in Annandale, VA, is een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het helpen van duizenden van Maryland, Virginia, en DC-patiënten te verbeteren van de kwaliteit van hun leven. Van geschoold verplegend naar therapie om persoonlijke zorg en hospice, PHR helpt degenen die herstellen van recente ziekenhuisopname of ziekte, degenen die met hun laatste dagen, of mensen die gewoon wat hulp bij de activiteiten van het dagelijks leven nodig hebben. Opgericht in 1994, PHR zorgt voor meer dan 2000 patiënten per dag.

Drie jaar geleden, PHR verplaatst van een op papier gebaseerde patiëntenzorg systeem om een ​​digitaal systeem met behulp van tabletten als client / input devices. Vandaag de dag, zes IT-professionals ondersteunen de gehele PHR netwerk van servers, netwerken, storage, clients en toepassingen. De fysieke datacenter infrastructuur is gebaseerd op 40 HP en Dell-servers, met inbegrip van virtuele machines, communicatie via een Ethernet / iSCSI-netwerk naar een gedeelde Oplettende VISX Prestaties Storage Appliance. toepassingen in de gezondheidszorg, met name met betrekking tot de patiëntenzorg, zijn gebouwd op Sybase databases. Microsoft SharePoint is het collaboration tool voor alle medewerkers en wordt ook ondersteund door de VISX.

Going forward, PHR van plan uit te voeren ongeveer 200 virtuele desktops om desktop ondersteuning te verbeteren, waardoor een eenvoudiger te beheren, meer betrouwbare infrastructuur voor de eindgebruiker apparaten – tablets en Windows-pc’s.

Met de erfenis HP StorageWorks en Dell PowerVault storage-systemen geïnstalleerd, werd de bezettingsgraad niet geoptimaliseerd, maar de prestaties was het grootste probleem met de gebruikersgemeenschap. Automatisering van alle patiëntenzorg processen is een voortdurende inspanning, die nieuwe eisen aan de storage-infrastructuur heeft geplaatst geweest. Met tevredenheid van de patiënt een primaire business driver, werd het IT-team belast met de verbetering van de responstijden voor alle patiënten geconfronteerd met toepassingen van de.

PHR keek naar verschillende storage-oplossingen, waaronder maar niet beperkt tot hybride arrays (keek Nimble) en de Dell EqualLogic-oplossing, en stelde vast dat ze waren te duur en / of niet over de juiste balans tussen prestaties, kosten en klimaatbeheersing.

Na onderzoek van de Oplettende Networks VISX performance storage apparaat en dan praten met referenties van klanten, PHR besloten om te profiteren van de Astute’s “proberen en te kopen” aanbod. Tijdens de 30-daagse evaluatieperiode en na het zien van de eerste uitstekende prestaties resultaten voor zichzelf, PHR was overtuigd.

We zagen zowel technische en zakelijke voordelen.

Als je uitgedaagd door optimalisatie, Sybase de prestaties van toepassingen, willekeurige IOP’s prestaties voor VM en virtuele desktops, Sharepoint responstijden, vergader- backup window doelen, en / of het verhogen van het datacenter klimaatbeheersing (dat wil zeggen, energie, koeling en vloeroppervlak) – je moet kijken in Oplettende VISX oplossing en het proberen voordat u het programma koopt.

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Eenvoudige implementatie – PHR verbonden de Oplettende Networks VISX apparaat in een kwestie van minuten, zodra de Ethernet LAN met het iSCSI-protocol werd ingezet. PHR had met behulp van direct-attached storage, maar vond het migreren naar iSCSI-gebaseerde opslag is een zeer eenvoudige upgrade;. Dramatische toename van Performance – Het verschil in prestaties tussen de oude DAS-array en de VISX toestel was als dag en nacht. En na PHR zijn eerste VISX apparaat ingezet in productie, zagen we een dramatische toename van het reactievermogen van onze Sybase database applicaties; Verbeterde Backup Capabilities – Wat vroeger 4 nemen – 5 uur, nu is voltooid in minder dan een uur, waardoor PHR. naar andere back-ups in dat te doen waren we niet in staat om voor te doen;. SharePoint performance Improvement – SharePoint loopt signifcantly beter dan toen hij draaide op de harde schijf van de servers.

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Verhoogde productiviteit van medewerkers en efficiëntie – Virtual machine applicatie performance is geoptimaliseerd. Productiviteit en efficiëntie is als goed, omdat medewerkers kunnen nu snel toegang tot patiëntgegevens als nooit tevoren.

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Gelieve introduceren uzelf en uw organisatie.

Wat deed je dat vereist dit soort technologie?

Welke producten heb je overwegen alvorens een keuze te maken?

Waarom heb je dit product kiezen?

Welke tastbare voordelen heb je ontvangen door het gebruik van dit product?

Welk advies zou u te bieden anderen die worden geconfronteerd met gelijkaardige omstandigheden?