Qantas ‘IT-savvy CFO bladeren

De IT-ondersteuning werking van Australië; onthulling gisteren dat chief financial officer van de groep;; Peter Gregg zijn positie aan het einde van zal verlaten; grootste luchtvaartmaatschappij Qantas kon in voor een shake-up na het zijn september.

Vertrekkende Qantas CFO, Peter Gregg, (Credit: Qantas)

Terwijl Qantas heeft een speciale chief information officer, Jamila, Gordon, die in september vorig jaar aan boord gestapt, heeft Gregg, een belangrijke rol gespeeld in de luchtvaartmaatschappijen technologie inkoop, strategie, variërend terug over de afgelopen jaren.

Gregg is Gordon’s directe chef, en ook het werk overzag, van vorige acteren CIO John Willett en Fiona Balfour, Qantas, vorige permanent CIO. Gregg was Qantas CFO sinds september, 2000.

Hoewel Gordon ontmoette verslaggevers voor de eerste keer eerder dit, jaar, heeft ze dus begeleid door Gregg, en over het algemeen het is geweest, de CFO in de afgelopen tijd, die het grootste deel van de groep heeft geschetst, technologische strategie en de recente verhuist naar de pers, in het bijzonder in, met betrekking tot belangrijke initiatieven, zoals outsourcing en beweegt; Qantas ‘large eQ bedrijfssystemen te vernieuwen.

Gregg zal worden opgevolgd door zijn plaatsvervanger Colin Storrie, die 10 heeft, jarenlange ervaring in senior financiële functies bij Qantas.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle