Qualcomm verkoopt Vuforia AR business to PTC voor $ 65.000.000

Internet of Things softwaremaker PTC zei dat het heeft ingestemd met de Vuforia bedrijf over te nemen van Qualcomm Connected Experiences, een dochteronderneming van Qualcomm, voor $ 65.000.000.

Soms diepste oplossing is om het gehele probleem veranderen.

Vuforia is een vijf-jaar-oude mobiele visie platform voor augmented reality (AR), een technologie die het meest gebruikt in de detailhandel toepassingen met het oog op de echte wereld en door de computer gegenereerde materiaal versmelten.

PTC is van plan te koppelen Vuforia met zijn ivd en analytics platforms. Het uiteindelijke doel lijkt te centreren rond het creƫren van een geconvergeerd werkplek technologieplatform dat kranen in zowel de AR en ivd.

Bijvoorbeeld, PTC zei dat het platform zal worden gericht op het vinden van “nieuwe manieren om producten te ontwerpen, te controleren en control producten, en operators en technici instrueren over de juiste wijze van gebruik en service.”

Qualcomm heeft gezegd Vuforia wordt gesteund door meer dan 175.000 geregistreerde ontwikkelaars en heeft gevoed meer dan 20.000 apps. Zelfs zo, heeft een brede basis consument goedkeuring van AR traag, en misschien uit scheen door de vooruitzichten van de full-blown virtual reality. Echter, de release van HoloLens Microsoft’s uiteindelijk helpen veranderen.

PTC merkte op dat de overname omvat ook Vuforia ontwikkelaar ecosysteem en zal naar verwachting tegen het einde van het jaar.

Meer

Beelden via Qualcomm

Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kunnen gebruik maken van

? Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking

Ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney

Niantic Labs scheidt van Google om het alleen te gaan, Microsoft’s HoloLens groot voor het bedrijfsleven? Object Theorie denkt van wel; Epson duiten ‘onmiddellijke enterprise AR’ met de nieuwe app platform, Google, Qualcomm veld op $ 542m Magic Leap financiering

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Internet of Things, Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kan gebruiken, internet van de dingen;? Internet van de dingen;; Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken