Reckon abonnementen zijn een AU $ 31.4m winnaar

Australische softwarebedrijf Reckon heeft gezien een 6 procent groei van de omzet voor het eerste halfjaar eindigend 30 juni 2015 zitten aan AU $ 54.000.000, het opnemen van de winst voor rente, belasting, afschrijvingen en amortisatie (EBITDA) van AU $ 20.200.000, een stijging van 5 procent half-on -helft.

CEO Clive Rabie vertelde de aandeelhouders dat Reckon aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt bij de groep verder te verankeren als een abonnement business.

We zien grote markten kansen voor veel aspecten van ons bedrijf, “zei hij.” Dit betekent blijven investeren in mensen, marketing, en de ontwikkeling op korte termijn om de inkomsten en de groei op langere termijn mogelijk te maken.

Met drie divisies – Business, Accountant, en International – vormen Reckon Group, het bedrijf zag abonnementen goed voor meer dan 70 procent van de totale inkomsten per divisie Deze helft, met het bedrijf de toekenning van een totaal AU $ 31.400.000 voor inschrijvingen, de groei van 21 procent van dezelfde periode vorig jaar.

“We zijn verheugd dat we een solide groei in de hele groep hebben bereikt en succesvol in het handhaven van onze focus op het opbouwen van een substantieel abonnement bedrijfsleven op een internationaal podium,” zei hij.

We hebben aanzienlijke doorgedrongen in het maken van Reckon One een mededinger in de online boekhoudsoftware ruimte.

In de 2014 resultaten, Reckon boekte een 18 procent toename van de cash flow, en statutaire inkomsten voor het jaar van AU $ 100.800.000 en EBITDA van AU $ 37.100.000, de erkenning van het grootste deel van zijn winst aan verhuizing van de onderneming om een ‚Äč‚Äčabonnementsmodel.

We hebben zowel een sterke volumegroei en winstgroei terwijl we hebben opgevoerd onze investering in de cloud door het verhogen van onze sales teams, het verbeteren van onze infrastructuur, en het investeren in productontwikkeling meegemaakt, “zei de CEO op het moment.” We hebben ook met succes verbeterd ons werkkapitaal, voornamelijk als gevolg van een verhuizing naar een abonnement business.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard