Red Hat lanceert Hybrid IaaS, Cloud Bundels met één prijs per VM gast

Red Hat’s bijna enkelvoud doel van deze week is om zich te positioneren als de meest open, robuust en minst dure cloud provider, ondanks de vrij recente beslissing om over te schakelen naar OpenStack als een standaard open source cloud-platform

Tijdens haar jaarlijkse top in Boston, de Raleigh, NC gebaseerde Linux-leider zei OpenStack is belangrijk, maar het is slechts een stukje van de totale cloud stack.

Daartoe zal Red Hat een lijn van geïntegreerde voorverpakte oplossingen die virtualisatie, cloud management, het besturingssysteem en de public cloud-mogelijkheden die later deze zomer beschikbaar zal zijn integratie leveren, executives zei woensdag.

De vier oplossingen omvatten twee Red Hat Enterprise OpenShift PaaS aanbod, de Red Hat Hybrid IaaS en Red Hat Cloud met Virtualisatie Bundle.

De oplossingen zullen worden aangeboden als een prijs per persoon – op $ 500 per gast voor een van deze solutions– om ROI-analyse te vereenvoudigen.

Red Hat beweert dat de prijs is minder duur dan wat het kost om een ​​VM gast op VMware vSphere virtualisatieplatform implementeren zonder cloud-mogelijkheden.

Bouwen een open hybride cloud uit al uw middelen “, zegt Bryan Che, een senior director bij Red Hat, en merkt op dat de klanten moeten een keuze van hun infrastructuur, hypervisor en public cloud provider hebben.” Het is een SKU te kopen en een SKU te beheren … We maken het gemakkelijk om te consumeren en te gebruiken.

OpenStack is enorm populair en Red Hat is een Platinum sponsor van de OpenStack Foundation, “zei Che tijdens zijn toespraak op de top.” OpenStack zou deel moeten uitmaken van een breder geopend hybride cloud zijn. Je kunt niet zomaar een wolk en migreren alles aan.

Toen het publiek gevraagd, echter, Red Hat zou niet zeggen wanneer de verwachte OpenStack enterprise Linux-distributie zal verschepen

Red Hat’s virtualisatie en cloud portfolio groeit snel, want deze week blijkt uit belangrijke aankondigingen en meer recent.

In de afgelopen weken, de Linux-leider – die Red Hat Enterprise Virtualization 3.0 voor servers en desktops debuteerde in januari – in juni alleen al beschikbaarheid van Red Hat Enterprise Linux 6.3 en CloudForms evenals nieuwe OpenShift prijzen en modellen aangekondigd.

Red Hat ook gelanceerd op de top van deze week haar komende reeks van geïntegreerde cloud-oplossingen, alsmede Red Hat Storage 2.0 en Red Hat Enterprise Virtualization 3.1.

Enterprise Software; Sweet SUSE! ? HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; Enterprise Software, te beginnen met Linux in de vroege dagen, Linux, Linux survival guide:? Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen

U kunt verplaatsen naar de cloud voor wat VMware kosten die u voor virtualisatie, “zei Che.” Het is $ 500 per gast voor cloud mmanagement inbegrepen. vSphere prijs is ongeveer $ 510 voor virtualisatietechnologie.

Deze week, Red Hat kondigt wereldwijde beschikbaarheid van Red Hat Enterprise Linux 6.3 met verbeterde virtualisatie, schaalbaarheid, beveiliging en ontwikkelaar mogelijkheden.

Versie 6.3, bijvoorbeeld biedt “virt-P2V-tools die gemakkelijk een Red Hat Enterprise Linux of Microsoft Windows-systeem draait op fysieke hardware kan omzetten te draaien als KVM gasten,” Red Hat announced.in een persbericht.

Het biedt ook meer schaalbaarheid “door een verhoging van het maximum aantal virtuele CPU’s (vCPUs) per gast tot 160 van 64. Dit is aanzienlijk hoger dan de 32 vCPU per gast limiet voor VMware ESX 5.0.”

De Red Hat OpenShift PaaS, dat concurreert aginst VMware’s Cloud Foundry, is verkrijgbaar in developer preview sinds mei 2011 en het bedrijf heeft aangekondigd haar fee-based dienst zal dit najaar beschikbaar zijn.

Bovendien, Red Hat zei dat het beschikbaar drie modellen van PaaS zou leveren aan verschillende behoeften enteprise applicatie-ontwikkeling op de openbare OpenShift Paas serveren of de implementatie van een Private PaaS-oplossing met OpenShift on-premise: a DevOps model, een ITOps model, in eigen beheer.

Het bedrijf is ook van plan om binnenkort debuut RHEV Manager 3.1 met verbeteringen aan webbeheer, citaten, taakbeheer, machtigingen, storage, netwerk rapporten, SDK en CLI, Red Hat de website beschreven.

Op de top, Red Hat kondigde ook een uitgebreide relatie met SAP om te helpen migreren enterprise SAP-applicaties op Red Hat-servers met de virtualisatie- en cloud-aanbod.

Bovendien, JBoss Enterprise Application Platform Red Hat’s (EAP) 6.0, dat vorige week in het algemeen beschikbaar werd, is nu beschikbaar in OpenShift.com’s developer preview, kondigde het bedrijf.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

? Beginnen met Linux in de vroege dagen

Linux survival guide: Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen