Render methodologie kan terugkeren na NBN Co’s Melton beoordeling

NBN Co is gedwongen om de song te kiezen voor een nieuwe project-management methodiek die het bedrijf eerder vernield als “onderontwikkeld” en beëindigde na het gebruik van slechts een zesde van de licentie dat het voor betaald.

Render Networks ‘Render methodologie – door voormalig NBN Co hoofd van de bouw Dan Flemming ontwikkeld in samenwerking met National Broadband Network (NBN) vendor project-management systemen Biarri Netwerken – maakt gebruik van complexe wiskundige modellering van de toewijzing van de bouw personeel en de individuele uitrol functies te optimaliseren voor de belangrijkste civiele werken en andere projecten, zoals de NBN.

ViewQwest kondigt haar nieuwe 2 Gbps fibre breedbanddienst commercieel beschikbaar worden gesteld in het begin van 2015, het aanbieden van de snelste residentiële internetverbinding in Singapore.

NBN Co betaalde AU $ 330.000 voor het recht om te testen Render in het veld tijdens een uitrol van de MLT-10 fiber bedienend gebied module (FSAM), die ligt in de Victoriaanse voorstad van Melton, en vervolgens het gebruik ervan uit te breiden naar vijf andere FSAMs.

Een interne evaluatie van het project, gepubliceerd in september door Fairfax Media, ten gunste van het gebruik van Render het helpen versnellen van de Melton uitrol met 61 procent en op de helft van de kosten van andere FSAM uitrol in het gebied.

Echter, werd de methode nooit uitgebreid tot de andere FSAMs na NBN Co het proces voortijdig beëindigd.

“Er zijn verschillende andere instrumenten die soortgelijke functies uit te voeren, en, net als Render, kan ook worden aangepast voor op maat gemaakte applicatie,” NBN Co vertelde de website enkele weken geleden.

Hoewel NBN Co niet duidelijk waarom de eerste piloot niet doorgaan, het heet de Render-methode ‘onderontwikkeld’, en eerder NBN Co beweert dat de Melton website vereist meer ontwerp variaties, bestuurlijke toezicht, en middelen dan gebruikelijk herhaald.

Om deze reden, nam het bedrijf de commerciële beslissing om niet door te gaan met het, “aldus het bedrijf.” Terwijl wij ons het recht te zetten Render elders hadden, kozen we niet te doen.

Sprekend tijdens de Senaat Schattingen deze week, werd NBN Co chief operating officer Greg Adcock gedwongen om weg terug van eerdere vorderingen in een van de Senaat Select Committee over de NBN hoorzitting dat de AU $ 330.000 door NBN Co betaald voor “Melton only” was geweest, ook al benchmarks wat suggereert dat de methodologie had fiber-to-the-terrein (FTTP) kosten en betere uitrol efficiëntie drastisch.

Tijdens die getuigenis in september, Adcock zei dat Render had “een tijdje verschrikkelijk duur” is, en dat ten AU $ 330.000 voor elk van de “4000 en iets” FSAMs in het NBN, zou het bedrijf niet “het nemen van het aan boord”.

Ondervraagd over deze uitspraken in deze week de schattingen hoorzitting echter Adcock trok zich van deze uitspraken en zei dat NBN Co formele herziening van de MLT-10 piloot vond dat de Render instrumenten het grootste deel van de doelen die zijn ingesteld om te testen tijdens de evaluatie had bereikt .

Sommige processen had handleiding ondersteuning die nodig is met behulp van spreadsheets, zei hij, maar over het algemeen, de resultaten waren bemoedigend genoeg dat als sommige functies gaten werden opgevuld, zou hij bereid zijn om te overwegen het testen van de methodologie in vijf andere sites als betaald voor zijn.

“Ik weet zeker dat als dat [extra] werk wordt gedaan en de Render team weer terug komen, zou ik blij zijn om in te zetten bij het binnen het geld dat we hebben al binnen een aantal andere FSAMs betaald om het opnieuw te testen,” hij genoemd.

Op basis van de ervaring van Melton, is het een optie kunnen we goed te verkennen.

Flemming, nu managing director van Render Networks, weigerde commentaar te geven op de specifieke kenmerken van de Melton proces, maar betwiste vorderingen die andere instrumenten bieden soortgelijke functionaliteit, erop wijzend dat de Render-methode is in het proces worden gepatenteerd in Australië en elders.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

IP Australië verslagen bevestigen dat patent nummer AU2014200481 als een “methode en systeem voor het beheer van geospatiale inzet” werd ingediend op 29 januari 2014.

Render werd ook genomineerd voor de 2014 INFORMEERT Franz Edelman Prize, die uitmuntendheid herkent in de toegepaste geavanceerde analyses en ontpit de methodologie ten opzichte van andere complexe systemen, waaronder Twitter’s Wie te volgen systeem, water routing optimalisatie analytics, systemen voor het modelleren van noodhulp-afdeling workflow en de matching van de nieren transplantaties, en de uiteindelijke winnaar, de Amerikaanse Centers for Disease control and Prevention.

We hebben een volledig functionerende, op de markt geteste product dat organisaties in Australië en internationaal zijn zeer geïnteresseerd in de uitvoering, “Flemming vertelde de website, en merkt op dat de Render-methode is technologie agnostisch.” De oplossing is ontwikkeld en operationeel, en we zijn actief verkopen het. Er is een zeer enthousiaste reactie op wat we hebben geweest.

De prijs is commercieel vertrouwelijk, voegde hij eraan toe, maar merkte op dat als een algemene filosofie, het bedrijf zou klanten een fractie van de besparingen de methodologie gegenereerd in rekening brengen.

“We richten ons op ongeveer een tiende van de waarde die we creëren,” zei hij.

De methoden vervat in de Render kader waren in ontwikkeling als NBN Co executives en de bouw hoofden woedend gewerkt aan manieren om de kosten van de uitrol te verminderen.

Leidinggevenden hadden teruggeschroefd hun uitrol verwachtingen en heeft een breed scala aan procesverbeteringen, met inbegrip van een; gereviseerd bouwproces, een niet eerder uitgebrachte conceptversie 13 (PDF) van het Corporate Plan van het bedrijf 2013-16 heeft bevestigd.

Dit document – gedateerd 19 september 2013 – erkende de uitdagingen die het project in het beheer van de bouw onderaannemers had ontmoet, maar voerde aan dat wijzigingen in de bouw methode NBN Co’s nog zou hebben toegestaan ​​dat het opvoeren van de bouw van het FTTP netwerk naar meer dan 3000 panden per dag van juni 2014.

Ondanks deze bevindingen, werd het document nooit gepubliceerd door binnenkomende Communications minister Malcolm Turnbull en werd genegeerd in de volgende NBN strategische evaluatie, kosten-batenanalyse, en 2014-17 ondernemingsplan – die allemaal ten opzichte van de huidige multi-technologie mix (MTM ) uitrol tegen ambitieuze all-fiber doelstellingen die NBN Co in 2012, voordat de uitrol begonnen om problemen ondervinden met, onderaannemers en, asbest, in Telstra’s kopernetwerk pits.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’